Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]pluginu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam robie dwa serwery SV+Gildie i PvP i nie wiem jaki to plugin rzeby byly osobne czaty jak kto zna plugin czy cos niech pisze

Opublikowano

wiecej konkretow?

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Opublikowano

@up2 offtopic...,

@topic

i tak btw pytanie kassuPL jest bez sensu jak sie wczytac dokladniej -.-

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Opublikowano

@up jakbyś się dokładniej wczytał to byś zrozumiał sam spamisz bo to co żeś napisał że @3up to offtop to nie jest offtop on mu pomógł bo tak zrozumiał ten post

@top takiego pluginu jeszcze nie widziałem i chyba taki plugin nie istnieje lecz mogę się mylić ja bym ci poradził kupić 2 serwery i na każdym postawić jego typ lub zrobić to jakoś inaczej

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Napisałeś ze robisz 2 server, tak więcj na obu serverach czat bedzie osobny

tak

chodzi mi oto że chce zrobić dwa na jednym niekupując drugiego

Opublikowano

@top Takiego Pluginu Najprawdopodobniej nie ma ,,Bez Płatnego''

_____________________________________________________________________________________________________________________

http://www.mpcforum.pl/topic/1300329-mcpadaambonet/
_____________________________________________________________________________________________________________________
Chcecie Survival + Gildie ? Jesli tak to napisz jaki,oraz co chciałbyś na nim zobaczyc  :)

Opublikowano

Multiverse core, czy jak tam mu było?;)

----------------------------------------------------------------------------------

Halloween. <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...