Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Trade hack

Caprio12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam Trade hacka do Metin2.PL :)

Wiem , ze one istnieja

I jak by mógł ktos podeslac linka bym byl bardzo wdzieczny

Daje Like za odpowiedz ! : 3

Opublikowano

Temat o tradehacku jest bardzo czesto ruszany lecz kazdy mowi ze nie ma owego cheata. Ja sam jeszcze sie nigdy nie spotkalem z takim ktory dziala, wszystko to fake aby od ludzi wyludzac pieniadze. Watpie ze taki cheat istnieje, moze w przyszlosci cos takiego zobaczymy!

je0o.png

Opublikowano

Istnieje tylko że polega na tym że podnosci itemy z nickiem innego gracza np gracz ANONIm zdobył fms i pisze tam jego nick a nie twój to możesz go podniejść sam kamer mod kiedyś go miał na MODZIE sam używałem ale szybko można wykryć go

Opublikowano

Trade działał ale na plikach 2008 ,ale na szczęście już nie. Nawet jeśli Kamer czy jakaś inna osoba co ogarnia robienie cheatów ,nie udostępni Ci go publicznie to 1. po 2. musiałbyś słono zapłacić za takiego cheata ...

Na dzień dzisiejszy ,coś takiego NIE istnieje

.jpg

Opublikowano

Trade działał ale na plikach 2008 ,ale na szczęście już nie. Nawet jeśli Kamer czy jakaś inna osoba co ogarnia robienie cheatów ,nie udostępni Ci go publicznie to 1. po 2. musiałbyś słono zapłacić za takiego cheata ...

Na dzień dzisiejszy ,coś takiego NIE istnieje

załóżmy lepiej ze istnieje tylko ze nie jest w ogolnym obiegu :)

niedawno sam sie spotkalem ze pokazałem item na handlu i go stracilem.

Opublikowano

Temat o tradehacku jest bardzo czesto ruszany lecz kazdy mowi ze nie ma owego cheata. Ja sam jeszcze sie nigdy nie spotkalem z takim ktory dziala, wszystko to fake aby od ludzi wyludzac pieniadze. Watpie ze taki cheat istnieje, moze w przyszlosci cos takiego zobaczymy!

Czy tu musisz sobie nabijać ciągle posty ? Ciagle widze że piszesz to samo tak samo jak o Drop Hacku .

Opublikowano

Trade hack nie istnieje,wszystkie trade hacki które są na internecie to wirusy.Jeżeli ktoś by znalazł obejście i jakimś cudem zrobił trade hacka to na pewno był by on płatny.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Nie istnieje coś takiego jak trade hack i istnieć nie będzie. Już wyjaśniam dlaczego.

Jak zauważyliście na tych wszystkich filmach na youtube z tradehack'iem gościu kradnie itemy i ucieka. Pokażcie mi filmik, w którym zakłada ten ukradziony item od razu po rzekomym skradnięciu ^^. Właśnie i tutaj przechodzimy do senda, bo ten trade hack tak naprawdę nie kradnie itemów tylko tworzy ich iluzję w waszym eq. Sam niedawno znalazłem na hiszpańskim forum tego trade hacka. Jest to pliczek odpowiadający za handel, który siedzi w root.epk, przerobili tam przycisk akceptuj na taki, by robił iluzję tego co jest na handlu.

Bardzo długo tego szukałem, ludzie pilnują, by nie wyszło na jaw, że to tylko iluzja, bo mają z tego kasę, jak dadzą na youtube filmik i bd trzeba zapłacić za pobranie tego trade hacka itp.

Ale może istnieje inny sposób? Tak. Przechwytywanie pakietów. Winsock Packet Editor (WPE) Pro, program który przechwytuje pakiety, wysyłane przez nas do serwera i odbierane.

Niestety to też nie działa, gdyż bardzo dobrze są zabezpieczone właśnie te pakiety.

Zobaczcie o co mi chodziło. Włączam ten program i piszę na czacie "siema". Wysyłam pakiet na serwer. No i teraz program go przechwycił i w tym programie mogę tego pakietu użyć bez wpisywania tego "siema" na czacie w grze, klikam po prostu sobie ikonkę. No i mi się wyświetla w grze na czacie "siema".

Teraz jakby przechwycić pakiet, że otrzymaliśmy z handlu powiedzmy fms +9. Jakby udało się to przechwycić ten pakiet i go wykonać, to można by wtedy sobie mnożyć te itemy w nieskończoność. Mi to niestety nie wyszło.

Ale dla osób wtajemniczonych, takie coś da się wykonać, może nie tym programem, ale to z pakietami jest na 100% możliwe. Więc powodzenia.

2dbwg1x.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...