Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] M98B vs SRR61

Kanpat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Która lepiej według Was sprawdzi się w boju? Bierzemy pod uwagę tylko te dwie. Mam jakiś sentyment do "ciężkich" snajperek. Wyglądają jakoś tak ładnie, potężnie, masywnie. Lubię takie.

Opublikowano

SRR-61 jest celniejsza niestety ale przy M98B przy probie oddania kilki strzalow kiedy sie poruszasz jest nie wykonalne pociszki po 2/3 strzale zaczna leciec w zupelnie innym kierunku w przypadku SRR tego niema jest owiele latwiej z niej prowadzic ostrzal

Und3rsoldier.png

Opublikowano

A co powiecie o L96A1 ? Wczoraj odblokowałem i wydaje się taka średnia coś między M40A5 a SRR61 ale chciałbym dać jej szansę.

Opublikowano

Gdy zacząłem grać snajperem na hardcore chciałem odblokować M98B bo pamiętam ją z Battlefielda 3 że była pro, ale po odblokowaniu SRR-61 zmieniłem zdanie, gram tą snajperką na normalnu z Lunetą 8x + przybliżenie 14x + zwykły tłumnik dźwięku i zamek i nawet dzisiaj 4 snajperów nie mogło sobie dać rady ze mną. Pewnie powiecie że jestem dziwny że daję tłumnik na normalnu do snajperki, ale szybciej wtedy spada nabój no i oczywiście nie jesteśmy wykrywalni po oddaniu strzału, jedynym minusem jest odbijające się światło od lunety :)

BattleSnip3rPL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...