Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki tablet do 200-250 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, postanowiłem kupić tablet do zabawy , ma służyć do grania w jakieś gierki , przeglądania neta , oglądania filmu raz na jakiś czas , wiadomo , że w tym przedziale nie kupię nic z górnej półki ale i za tą cenę można kupić lepszy i gorszy tablet, a mi zależy na tablecie najlepszym w tej kategorii cenowej , dobrze by było gdyby tablet działał płynnie i przez pewien czas mi posłużył . Od razu mam pytanie odnośnie tabletów :

1. Mam internet do kompa (zwykły modem) pod usb, nie mam routera czy będę mógł jakoś podłączyć ten internet do tableta , jak nie to jaka jest opcja podlaczenia do tableta internetu oprócz wifi czy można kupić jakiś internet i podlączyć przez usb do tableta , zależy mi na tym żeby nie brać żadnego internetu na umowe...

Z góry dziękuję za pomoc i liczę , że pomożecie mi szybko coś wybrać bo chcę jak najszybciej zamówić tablet ;)

Opublikowano

Dzisiaj zakupiłem najtańszego z Reala... GoClever i72. Szczerze nie polecam. Słabo trzyma obraz pod kątem. 512 ramu. Bateria 2 godziny WI-FI, 3 bez neta (samo granie)... no, ale czego chcieć więcej za te 170 zł. Polecam dołożyć 50 zł i kupić już pełno prawnego tableta z ekranem IPS, rozdzielczością 1024x600 i 1GB ramu. Zależy też czy chcesz nówke ... w tym przedziale cenowym szukaj tylko używek. Jeżeli jednak wolisz kupić w folii... same badziewie ;/

53a4498fed5cd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...