Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Fifa 14 Ultimate team

RuffeciK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj kupilem gre FIFA 14 wiadomo po co żeby grać w ultimate team ok zainstalowało się oficjlanie kupione z origina bez błędów wchodze do gry i nie łączy mnie z serwerami EAS FC czy jakoś tak ale ok wchodze w Ultimate team normalnie mnie loguje chce zagrac mecz jest wszystko ok ale pod koniec meczu gdy powinno pokazac statystyki mam dziwne wczytywanie i błąd zostałeś rozłłączony z Ultimate team wywala mnie do menu wchodze ponownie a tu wyskakuje wygląda na to że opuściłeś ostatni mecz... juz 10 meczy przegrałem walkowerem przez to a już nie wspominam o kontraktach za zawodnków ( kupiłem złote paczki premium i mam ) więc prosze pomóżcie mi naprawić ten błąd bardzo zależy mi na tym żeby to działało tak jak ma działąć i żebym spokojnie mówgł dostać coiny za mecz a nie ciągle walkowery ...

Opublikowano

Wiesz co to przecinek?Napisane bardzo chaotycznie.Prawdopodobnie błędy ze strony EA.Ja osobiście na Pc teraz i grałem i wszystko git?Jeszcze się zapytam jaka platforma?

Opublikowano

No to napisałem Ci ze błędy mogą być po stronie EA.Mi wszystko dobrze śmiga:)

Tak Tylko że nie jestem jedyny w tej sytuacji a rozwiązania brak co ja mam do usranej śmierci czekać aż oni to naprawią a newet nie powiedzieli że takie coś jest?

Opublikowano

Origin - moje gry - prawy przycisk myszy na FIFA 14 - napraw instalację

robiłem to 2 razy i nie było żadnych uszkodzonych plików ani niczego nie brakowało

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...