Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Factions

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem. Otóż mam plugin Factions na serwerze, wersja 1.6.4. Niby wszystko ok, za gildie trzeba płacić tam po bloku diax itp. i da się ją stworzyć, problem polega na tym że jak ją mam już stworzoną to jej nie widać na czacie czyli nic nie pisze normalnie jakbym pisał to nie widać jej pisze tak:

[Gracz] Paker22 Siema

a powinno

Gildia [Gracz] Paker22 siema

I tego na początku nazwy gildii nie widać jak pisze a chodzi mi o to żeby było widać tą gildie na początku jak się pisze, zeby nie była ukryta, żeby było widać ten napis. Z góry dzięki jeśli ktoś mi powie jak zrobić żeby było widać tą gildie, pozdrawiam.

Daje 555555 ++++++

Opublikowano

Kurde ale mi pomogłeś, dokładniej możesz? Bo próbowałem we wszystkich tam w essentials chat i nie działało, normalnie się pisało chociaż że masz gildie było widać dalej jakbyś jej nie miał.

Opublikowano

Wgraj inną wersję factions
3maj sprawną: x
Po wgraniu pluginu wpisz:

/f config chatTagInsertIndex 0

aby chat był przejrzysty.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Wgraj inną wersję factions

3maj sprawną: x

Po wgraniu pluginu wpisz:

/f config chatTagInsertIndex 0

aby chat był przejrzysty.

Dodaj skan.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Tylko że mam teraz najnowszą wersje, jak pisze tamto co kolega podał to mi nie wyskakuje to i nie działa, dodam że pobierałem wszystkie wersje na 1.7.4, 1.6.4 wszystkie pobrałem, testowałem i wszystkie były tak samo że nie widać nazw, wydaje mi się że w essentials trzeba coś zmienić ale nwm co.

Opublikowano

to jest easy xD, w configu essentials znajdz linijke z formatami i zamien pierwsze na

format: '[FACTION] {DISPLAYNAME}&7:&r {MESSAGE}'

mam nadzieje że pomogłem ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...