Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skaczący ping

ShaKes15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grając w lola co pare sekund / akcje skacze mi ping do 700-1500, pytalem sie innych graczy czy tez tak mają, jednak jestem jedyny. Co moze byc przyczyna tego? od razu mowie, ze net mi normalnie chodzi, pmb.exe wylaczone.

65994253024037513199.png
Opublikowano

Spróbuj wyłączyć programy co ci internet zabierają takie jak : steam, skype... może masz brata/siostre i coś instalują na swoich komputerach i to też może ci zabierać internet.

zasilacz : 530 W
Karta Graf : MSI GeForce760 TF  2 GB
ram : 16
procesor :intel coreei5 3,2 ghz 4 rdzenie

Opublikowano

gdyby była to wina dostawcy mojego internetu to w innych grach tez bym mial lagi, nie sadzisz? nikt na necie nie siedzi, wszystko mam wylaczone

65994253024037513199.png
Opublikowano

może znuw ten pantomlord jebany atakóje serwery lola wczoraj tesz tak bylo :) akurat grałem promocie do bronzu 3 i lipa zatakował mi mecz i pszegraliśmy bo 3 osoby u nas wylogowało sie a u przeciwnikuw tylko 1

78 woj body niebiescy negros

konto mam od 2010

Opublikowano

@up wypierdalaj

wina riotu? pytalem w 3 grach ludzi czy maja podobne problemy, zaden z nich nie mial wysokiego pingu, przeciwnicy tak samo wiec troche watpie...

65994253024037513199.png
Opublikowano

@up wypierdalaj

wina riotu? pytalem w 3 grach ludzi czy maja podobne problemy, zaden z nich nie mial wysokiego pingu, przeciwnicy tak samo wiec troche watpie...

Grasz w inne gry tak ? Jakie to są gry? W lol'a na prawdę czasami w porównaniu do innych gierek skaczę ping,polecam Ci wstawienie wyniku z speedtestu,do tego pobierz program cFosspeed.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...