Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Techniczny[80modów][BrakLagów][DedykowanaMaszyna][1.5RokuIstnienia][PłatneWejście][Gracze 25+]

TechPack

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dużo tych modów , nie na mój komputer ale sama idea mi się bardzo podoba . :)

Jakby było mniej grałbym .

Jaki masz komp? Sa trzy launchery w zaleznosci od tego kto ile ma ramu.

Powodzenia z taka ilością modów :)

Zapraszamy :)

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

Miodq wrócił :) Sam nie gram ale mogę polecić ludzi prowadzących ten interes, są świetni. Ciekaw jestem jak wypali pomysł serwera z abonamentem. Mam nadzieję, że dobrze bo tak powinno być częściej. Chodź zamiast abonamentu lepsze tutaj akurat byłoby chyba Buy2Play. Mimo wszystko powodzenia, niedługo wpadnę na TS'a. Pozdrawiam: Alchemik

bipsMal.png

Opublikowano

Miodq wrócił :) Sam nie gram ale mogę polecić ludzi prowadzących ten interes, są świetni. Ciekaw jestem jak wypali pomysł serwera z abonamentem. Mam nadzieję, że dobrze bo tak powinno być częściej. Chodź zamiast abonamentu lepsze tutaj akurat byłoby chyba Buy2Play. Mimo wszystko powodzenia, niedługo wpadnę na TS'a. Pozdrawiam: Alchemik

Buy2Play dobre rozwiazanie gdy ma sie w oczach dluzsza pryszlosc serwera.

Na ta chwile najdluzsza oplata to 4mc na dluzej nie ma sensu bo nie wiemy co bedzie dalej :P

Edit:

Nie ma darmowych wejściówek, pozostaly tylko platne.

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

Jaką jest stawka na miesiąc? Jak jest z instalacją gry i modów.

15zl/mc

Ściagasz launcher, poprzez launcher paczke o nazwie techpack i grasz :)

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

Jak widzę gdzieś dragoncraft to wiem, że serwer jest dobry. Panowie świetna robota na pewno. A jak z populacją? Chętnie bym zagrał ale nie wiem czy to na dłuższą metę nie będzie nużące. Przy małej liczbie osób granie na singleplayer wypada całkiem nieźle.

Opublikowano

Na serwer można wejść i być na nim tylko niczego robić nie można.Jeśli ktoś ma ochotę sprawdzić czy chce grać zawsze może prosić o dodanie praw do rejestracji na godzinę. Na wiecej nie wpuszcze bo koło spawnu mieszkaja osoby a na serwerze z założenia sie nie okradamy.

Nam nie zależy na graczach. Tylko na "jakości" tych co już grają.

Co może sie nie podobać w serwerze który ma online pare osób i jest survivalem? Można ściagnać paczkę i zagrać solo, bedzie wiadomo czy paczka działa, zresztą jak nie działa to zawsze pomogę uruchomić i znalezc problem. Jeśli komuś z założenia podoba się taki serwer, nasze podejście do sprawy, to wyśle pm z pytaniami i będzie chcial poznać osoby grające na serwerze a pozniej zadecyduje czy chce grać.

Tak jak pisałem, wpuszczamy też osoby które opłaty wnosić nie muszą ale ich zadaniem jest przekonać nas, że są warci zaufania.

I uwierz, że 95% osob które nie ukończyly 20 roku życia to banda debili która nie potrafi grać w minecrafta na modach bo sobie po prostu nie radzi, nie ogarnia...Nikt za opiekunkę robić nie będzie. Zreszta dla tych osób jest dużo serwerów gdzie ich przyjma z otwartymi ramionami :)

Nasz jest wyjątkowy pod tym względem, że nie upadnie jutro, nikt Ci nie będzie przeszkadzał w grze, uptime99%, brak lagów, spamu, chamstwa, notorycznych crashy, grajac na serwerze tworzysz paczkę z resztą grupy i jeśli chcesz jakiegoś moda o ile bedzie działał poprawnie bedzie dodany do paczki.

Ja pierdolę tak się na początek wyrażę . Server jak najbardziej robiony pod kasę . Nie obrażaj tutaj ludzi poniżej 20 roku życia ponieważ pewnie nie masz tylu a pierdolisz jakby ci rodzina wymarła.. Bandą debili możesz nazywać wszystkich tych co znasz ale nie ludzi których nie znasz wypraszam sobie ponieważ mam 16 lat i ogarniam tą grę <Wstyd, by było gdyby ktoś nie ogarniał> Ale jak już napisałem nie wyzywaj ludzi ani nie obrażaj jeśli ich nie znasz drogi "Adminie" jeśli można cię tak nazwać "Adminem" Admin powinien dawać przykład a nie pierdolić takie głupoty . Wstyd mi za ludzi . Jeśli przeszkadzają ci osoby w wieku 12 lat to spoko twoja sprawa , pokazujesz swoją wyrozumiałość . Ty nie miałeś 12 lat Mhmm Spoko. A i tak Ps: Jeśli dzieciaki w wieku 12 lat sikają w majty normalnie to nwm. jakie ty miałeś życie , nie wnikam . Pozdrawiam serdecznie . Z takim Adminem server ma na prawdę wielką przyszłość że ja pierdolę . Ale życzę ci na prawdę z całego serduszka powodzenia . I bez wyzwisk jeśli nie znasz danych osób , sobie wypraszam :) . - Czekam na HEJTY . ;)

Dziękuję . Jestem Marginesem . Zajebiście nie wiedziałem . ;3 Cieszę się niezmiernie . Ja cię nie obrażam więc zachowaj dystans kolego . ;) Może ty jesteś z marginesu my tego nie wiemy . ^.^ Może jesteś patologią ? Też tego nie wiemy więc tak po lekku napiszę stul pyszczek i się nie udzielaj ;*

Ja kurwa nie mówię o niczym za free ... To nie podejście polaczka . Tylko przypominam o kulturze z strony Admina. Bo obrażanie osób których się nie zna jest poważnym błędem i złym przykładem . o_o Owszem nie zapłacił bym 5 zł. Jest wiele innych serverów by na nich zagrać swobodnie . Jedynie wkurwiło mnie za przeproszeniem to jak Admin nazywa "siusiumajtkami" osoby w wieku 12 lat, i twierdzi że sikają i robią nie wiadomo co w łóżku . LOL skąd takie doznania.. Tego toż ja nie wiem . Oraz czepia się osoby poniżej 20 roku życia nie znając ich, mówiąc że jest to banda debili . -_- (Ja czekam na odpowiedź i prowokacje ze strony Admina) .

image.png

Opublikowano

Ja pierdolę tak się na początek wyrażę . Server jak najbardziej robiony pod kasę . Nie obrażaj tutaj ludzi poniżej 20 roku życia ponieważ pewnie nie masz tylu a pierdolisz jakby ci rodzina wymarła.. Bandą debili możesz nazywać wszystkich tych co znasz ale nie ludzi których nie znasz wypraszam sobie ponieważ mam 16 lat i ogarniam tą grę <Wstyd, by było gdyby ktoś nie ogarniał> Ale jak już napisałem nie wyzywaj ludzi ani nie obrażaj jeśli ich nie znasz drogi "Adminie" jeśli można cię tak nazwać "Adminem" Admin powinien dawać przykład a nie pierdolić takie głupoty . Wstyd mi za ludzi . Jeśli przeszkadzają ci osoby w wieku 12 lat to spoko twoja sprawa , pokazujesz swoją wyrozumiałość . Ty nie miałeś 12 lat Mhmm Spoko. A i tak Ps: Jeśli dzieciaki w wieku 12 lat sikają w majty normalnie to nwm. jakie ty miałeś życie , nie wnikam . Pozdrawiam serdecznie . Z takim Adminem server ma na prawdę wielką przyszłość że ja pierdolę . Ale życzę ci na prawdę z całego serduszka powodzenia . I bez wyzwisk jeśli nie znasz danych osób , sobie wypraszam :) . - Czekam na HEJTY . ;)

Opłaty na serwerze spełniają rolę odstraszania takiego niepotrafiącego myśleć marginesu jak ten zacytowany :-)

No i nikt nie musi płacić niewiedząc czy mu się spodoba. Można ściągnąć launcher i zagrać na single, by potestować.

A skopane podejście w/w 16 latka: dajcie wszystko za darmo, polaczkom się należy wszystko free !!!

.

Opublikowano

Dziękuję . Jestem Marginesem . Zajebiście nie wiedziałem . ;3 Cieszę się niezmiernie . Ja cię nie obrażam więc zachowaj dystans kolego . ;) Może ty jesteś z marginesu my tego nie wiemy . ^.^ Może jesteś patologią ? Też tego nie wiemy więc tak po lekku napiszę stul pyszczek i się nie udzielaj ;*

Masz 12lat? Nie wiem czemu poczułeś urażony. Może coś Cie jednak osobiście zabolało w tym co jest w temacie napisane. Dzisiejsza młodzież jest tak ogranięta życiowo, że aż strach myśleć co będzie za 20lat z takim poziomem inteligencji.

Serwer dla kasy? Wiesz ile głąbie kosztuje utrzymanie takiego serwera? Zdajesz sobie sprawe z tego? Czy jesteś za tępy by nawet sobie to wyobrazic?Dlaczego serwery padają? Może odpowiesz nam na to omnibusie? Jakbyś nie zauważył jest ograniczona liczba miejsc, tak podzielona by można było opłacic maszyne, Nikogo nadto nie wpuszczamy, więc gdzie tu mój zarobek w wysokości 3k za prace administratora. Nie wiem jak liczysz ale zainwestuj w liczydła :)

Serwery dla kasy masz w prezentacjach, stawiane na slotowcach, gdzie vip jest za sms, a serwer pada po miesiącu bo dziecko jedno z drugim uzbieralo kase na lody, colę i w dupie maja to, że ktoś kupil vip'a.

Po Twojej wypowiedzi widzę, że to jakie masz mniemanie o sobie jest daleko idące od prawdy, piszesz o sobie w samych superlatywach nie biorąc pod uwage tego, że nawet nie potrafisz czytać ze zrozumieniem oczywiście jak na osobe w Twoim wieku przystało.

Wymieniłem Cie z nicku gdzieś, napisałem ogólnie. A to, że wziąłeś to do siebie to już mnie gó...o obchodzi.

Masz jakieś wątpliwości co do mojego wieku? Zapraszam na ts3. Może mam Ci jeszcze Słoneczko wysłać skan dowodu?

Nigdzie nie pisałem, że jestem dobrym człowiekiem, miłym, fajnym. Jestem chamem, bez kultury. Komu mam niby dawać przykład, Was debili nic juz nie uratuje. Ja po prostu nie chce mieć z Wami do czynienia. Chłopie "Wyżej srasz niż dupe masz". Jednak pisząc o "Was" nie mylę się ani troche, po przez 3 lata poznałem tyle gowiarzy, że może jeden procent byłbym w stanie wyjąć z worka typowego gimbusa i jego rodzicom pogratulować dziecka. Swoja wypowiedzia tylko potwierdziłeś nie jedna osobę w tym, że na serwer nie ma co wpuszczać osób majacych tyle i tyle lat, nie nadajecie sie do gry i kontaktów z ludzimi ktorzy mają głowe na karku.

I na koniec napisze: Jesteś taki kozak, zrób serwer, opłać maszyne dedykowana z prawdziwego zdarzenia, z miła chęcia u Ciebie pogram, czekam na adres serwera.

Wpuśc przy okazji swoich kolegów z mózgiem wiewiórki i utrzymaj to 1.5roku :) Idz pier.... sie matole w głowie za nim coś napiszesz bo żal mi sie zrobiło Twoich rodziców.

Jak widzę gdzieś dragoncraft to wiem, że serwer jest dobry. Panowie świetna robota na pewno. A jak z populacją? Chętnie bym zagrał ale nie wiem czy to na dłuższą metę nie będzie nużące. Przy małej liczbie osób granie na singleplayer wypada całkiem nieźle.

Na ta chwilę 15osób na serwerze, myślę, że nudno nie jest . Dobrze się chłopaki bawią :P Jednak to tych co grają trzeba zapytać bo ja nie mam czasu na gre, codziennie grzebie w plikach i poprawiam co sie da by sie grało Wam lepiej.

Czekamy na ograniętych!

Miodq dzięki, że lubisz moje posty, one są tak przepełnione miłością do naszej Polskiej młodzieży , że aż serce mi się raduje jak muszę prowadzić konwersacje z ta częścią Polskiej ludności.

Edit: Tak, tak jestem marginesem, więc lepiej wyjdz z tego tematu i omijaj go szerokim łukiem by się prypadkiem nie okazało, że już się Ciebie życiowo uratować nie da. Rodzice Was na prawdę nie kochają :P

Ja kurwa nie mówię o niczym za free ... To nie podejście polaczka . Tylko przypominam o kulturze z strony Admina. Bo obrażanie osób których się nie zna jest poważnym błędem i złym przykładem . o_o Owszem nie zapłacił bym 5 zł. Jest wiele innych serverów by na nich zagrać swobodnie . Jedynie wkurwiło mnie za przeproszeniem to jak Admin nazywa "siusiumajtkami" osoby w wieku 12 lat, i twierdzi że sikają i robią nie wiadomo co w łóżku . LOL skąd takie doznania.. Tego toż ja nie wiem . Oraz czepia się osoby poniżej 20 roku życia nie znając ich, mówiąc że jest to banda debili . -_- (Ja czekam na odpowiedź i prowokacje ze strony Admina) .

I właśnie dlatego serwery padają, bo Wam się wydaje, że ludzie ktorzy robią coś porządnie to płacą guzikami za serwer. Wypad na tamte bezpłatne serwery. Typowy Polaczek, ja nie zapłacę, niech płacą inni a co mi tam , jak nie ten serwer to inny. Nie prawdaż kolego?

Jeszce raz napisze bo widzę, że masz problemy ze roumeiniem treści: Nie broń młodzieży bo jesli jesteś taki zejbisty to dobrze, weisz jaka jest dzisiejsza mlodzież. Jeśli Cie to tak zabloało to idz sie popłacz mamie lub zaciśnij pięść i żyj dalej. Bo póki co to robisz tu za adwokata gimbazy co o Tobie dobrze nie świadczy.

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

Masz 12lat? Nie wiem czemu poczułeś urażony. Może coś Cie jednak osobiście zabolało w tym co jest w temacie napisane. Dzisiejsza młodzież jest tak ogranięta życiowo, że aż strach myśleć co będzie za 20lat z takim poziomem inteligencji.

Serwer dla kasy? Wiesz ile głąbie kosztuje utrzymanie takiego serwera? Zdajesz sobie sprawe z tego? Czy jesteś za tępy by nawet sobie to wyobrazic?Dlaczego serwery padają? Może odpowiesz nam na to omnibusie? Jakbyś nie zauważył jest ograniczona liczba miejsc, tak podzielona by można było opłacic maszyne, Nikogo nadto nie wpuszczamy, więc gdzie tu mój zarobek w wysokości 3k za prace administratora. Nie wiem jak liczysz ale zainwestuj w liczydła :)

Serwery dla kasy masz w prezentacjach, stawiane na slotowcach, gdzie vip jest za sms, a serwer pada po miesiącu bo dziecko jedno z drugim uzbieralo kase na lody, colę i w dupie maja to, że ktoś kupil vip'a.

Po Twojej wypowiedzi widzę, że to jakie masz mniemanie o sobie jest daleko idące od prawdy, piszesz o sobie w samych superlatywach nie biorąc pod uwage tego, że nawet nie potrafisz czytać ze zrozumieniem oczywiście jak na osobe w Twoim wieku przystało.

Wymieniłem Cie z nicku gdzieś, napisałem ogólnie. A to, że wziąłeś to do siebie to już mnie gó...o obchodzi.

Masz jakieś wątpliwości co do mojego wieku? Zapraszam na ts3. Może mam Ci jeszcze Słoneczko wysłać skan dowodu?

Nigdzie nie pisałem, że jestem dobrym człowiekiem, miłym, fajnym. Jestem chamem, bez kultury. Komu mam niby dawać przykład, Was debili nic juz nie uratuje. Ja po prostu nie chce mieć z Wami do czynienia. Chłopie "Wyżej srasz niż dupe masz". Jednak pisząc o "Was" nie mylę się ani troche, po przez 3 lata poznałem tyle gowiarzy, że może jeden procent byłbym w stanie wyjąć z worka typowego gimbusa i jego rodzicom pogratulować dziecka. Swoja wypowiedzia tylko potwierdziłeś nie jedna osobę w tym, że na serwer nie ma co wpuszczać osób majacych tyle i tyle lat, nie nadajecie sie do gry i kontaktów z ludzimi ktorzy mają głowe na karku.

I na koniec napisze: Jesteś taki kozak, zrób serwer, opłać maszyne dedykowana z prawdziwego zdarzenia, z miła chęcia u Ciebie pogram, czekam na adres serwera.

Wpuśc przy okazji swoich kolegów z mózgiem wiewiórki i utrzymaj to 1.5roku :) Idz pier.... sie matole w głowie za nim coś napiszesz bo żal mi sie zrobiło Twoich rodziców.

Ten post leci jako raport do moderatorów za wyzwiska jakie zamieściłeś w moją stronę. Nic o mnie nie wiesz kolego a nazywasz mnie od marginesów i różnych w tym poście. Nie mam 12 lat bronie osoby które mają tyle bo tobie akuratnie brakuje kultury, by ich pojąć, Wiem ile kosztuje utrzymanie servera ale szczerze mam na to wyjebane ile płacisz, płać nawet miliony mi to zwisa ;oo . Nie tego tyczy się sprawa obrażasz osoby i w tym moją osobę ja sobie na takie traktowanie niestety nie pozwolę nie wiem jak można być przyjebanym by takie brednie wypisywać na temat ludzi. (Przemyśl to) .

Ja nie jestem żadnym kozakiem, już dawno takich słów nie używam, czas wydorośleć panie "Administratorze" Jebie mnie stawianie servera i ile za niego płacisz i jak on wgl. w całości wygląda. Po tym co zobaczyłem jak ty się do osób odnosisz to zrozumiałem że server musi być taki sam jak ty . (Nie mówię o graczach.) Gracze nic do tego nie mają .

Padają z braku chęci, głównie. ;) nie wiem może kto inny się wypowie na te tematy bo w tej chwili obrażasz tutaj inne servery i ich adminów, rozumiem że są dla ciebie konkurencją ale no bez przesady, ktoś się może poczuć urażony ;( . Myśl co piszesz bo się pogrążasz. Hmm.. myślę że umiem czytać ze zrozumieniem.. Tak czy siak obrażasz tutaj wiele osób i mieszasz ich do tej sprawy. ;p To prawda nie jesteś miłym człowiekiem , jesteś chamem w najczystszej postaci to da się stwierdzić ja tylko piszę jaki powinien być "Admin" . Server z takim Adminem po prostu wdg. mnie nie ma przyszłości wgl. dziwie się że ten server przetrwał już tyle czasu, ale życzę jak najwięcej nie że jestem chujem czy cuś . ;P Nie wymieniałeś z nicku. Ale niestety obraziłeś mnie oraz wiele osób. Nie potrzebuję dyskutować z tobą na TS i sprawdzać ile masz lat bo poprostu mnie to nie obchodzi, jedynie 20 lat bym ci nie dał po tym jakie tutaj głupstwa wypisujesz. ;) Nie mylisz się ani trochę mówisz ? Znasz mnie ? Znasz mnie ? No napisz.. ;p Nie znasz mnie i raczej nie poznasz, nie masz prawa wypisywać o mnie żadnych oszczerstw jaki to ja nie jestem ponieważ mnie nie znasz.. Może się nie nadajemy ale wiesz.. My przynajmniej umiemy się bawić, znamy co to jest życie, radość i zabawa widać że z twojej strony nie wiesz co to jest zabawa oraz radość to jest przykre . ;p Dobrze opisałem już chyba wszystko na temat twojego posta wyżej a więc ja czekam na twoją odpowiedź, idę sobie pograć bo już wystarczająco czasu zmarnowałem na twoją osobę . ;)

Miodq fajne Hobby nie ? ^^ Szkoda, że stare ;) (Tak jak ten profil) nic o mnie nie wiesz więc zastanawiam się po jaki ty chuj piszesz coś o mnie -.^ .jeej. To co jest tutaj napisane to jest szczera prawda a że ty murzynku bronisz swojego pana to już nie mój problem . ^.^ Pozdrawiam , Dobranoc , Heja .

A tutaj coś na rozluźnienie . TechPack + Miodq to na wasz temat jest haah. Lajek pod każdą odpowiedzią <3 . Coś się dzieje ;3 A no tak (Murzyństwo):

image.png

Opublikowano

Ten post leci jako raport do moderatorów za wyzwiska jakie zamieściłeś w moją stronę. Nic o mnie nie wiesz kolego a nazywasz mnie od marginesów i różnych w tym poście. Nie mam 12 lat bronie osoby które mają tyle bo tobie akuratnie brakuje kultury, by ich pojąć, Wiem ile kosztuje utrzymanie servera ale szczerze mam na to wyjebane ile płacisz, płać nawet miliony mi to zwisa ;oo . Nie tego tyczy się sprawa obrażasz osoby i w tym moją osobę ja sobie na takie traktowanie niestety nie pozwolę nie wiem jak można być przyjebanym by takie brednie wypisywać na temat ludzi. (Przemyśl to) .

Ja nie jestem żadnym kozakiem, już dawno takich słów nie używam, czas wydorośleć panie "Administratorze" Jebie mnie stawianie servera i ile za niego płacisz i jak on wgl. w całości wygląda. Po tym co zobaczyłem jak ty się do osób odnosisz to zrozumiałem że server musi być taki sam jak ty . (Nie mówię o graczach.) Gracze nic do tego nie mają .

Padają z braku chęci, głównie. ;) nie wiem może kto inny się wypowie na te tematy bo w tej chwili obrażasz tutaj inne servery i ich adminów, rozumiem że są dla ciebie konkurencją ale no bez przesady, ktoś się może poczuć urażony ;( . Myśl co piszesz bo się pogrążasz. Hmm.. myślę że umiem czytać ze zrozumieniem.. Tak czy siak obrażasz tutaj wiele osób i mieszasz ich do tej sprawy. ;p To prawda nie jesteś miłym człowiekiem , jesteś chamem w najczystszej postaci to da się stwierdzić ja tylko piszę jaki powinien być "Admin" . Server z takim Adminem po prostu wdg. mnie nie ma przyszłości wgl. dziwie się że ten server przetrwał już tyle czasu, ale życzę jak najwięcej nie że jestem chujem czy cuś . ;P Nie wymieniałeś z nicku. Ale niestety obraziłeś mnie oraz wiele osób. Nie potrzebuję dyskutować z tobą na TS i sprawdzać ile masz lat bo poprostu mnie to nie obchodzi, jedynie 20 lat bym ci nie dał po tym jakie tutaj głupstwa wypisujesz. ;) Nie mylisz się ani trochę mówisz ? Znasz mnie ? Znasz mnie ? No napisz.. ;p Nie znasz mnie i raczej nie poznasz, nie masz prawa wypisywać o mnie żadnych oszczerstw jaki to ja nie jestem ponieważ mnie nie znasz.. Może się nie nadajemy ale wiesz.. My przynajmniej umiemy się bawić, znamy co to jest życie, radość i zabawa widać że z twojej strony nie wiesz co to jest zabawa oraz radość to jest przykre . ;p Dobrze opisałem już chyba wszystko na temat twojego posta wyżej a więc ja czekam na twoją odpowiedź, idę sobie pograć bo już wystarczająco czasu zmarnowałem na twoją osobę . ;)

W takim razie nie wiem co robisz w tym temacie. Musisz znaleźć sobie serwer, gdzie admin całuje w dupke każdego nowego gracza i jest mu oddany za samą chęć grania. Napisałeś bardzo dużo, ale bardzo głupio, coś takiego nazywa się gównotokiem (shit-talk) :-)

Fajne masz hobby w swoim profilu. MMO, RPG. Koniec życia.

.

Opublikowano

Miodq fajne Hobby nie ? ^^ Szkoda, że stare ;) (Tak jak ten profil) nic o mnie nie wiesz więc zastanawiam się po jaki ty chuj piszesz coś o mnie -.^ .jeej. To co jest tutaj napisane to jest szczera prawda a że ty murzynku bronisz swojego pana to już nie mój problem . ^.^ Pozdrawiam , Dobranoc , Heja .

A tutaj coś na rozluźnienie . TechPack + Miodq to na wasz temat jest haah. Lajek pod każdą odpowiedzią <3 . Coś się dzieje ;3 A no tak (Murzyństwo):

Wiesz jaki jest Twój problem, dużo piszesz ale mało wartościowo. Nie pisz mi co mam robić. Tak, tak zbieraj lajki bo na więcej Cie nie stać. Idz chłopie na dwór trochę się dotlenić. Pograj w piłkę z kolegami o ile w ogóle takich masz. Przestań siedzieć przed kompem bo to nie ja się pogrążam tylko Ty. Miło mi, że przyznałeś się swoja wypowiedzią kim jesteś i jaki masz poziom intelektualny. Ja napisałem prawdę o Polskiej chorej młodzieży. To Ci powinno dać do myślenia, bo jednak, mam większe doświadczenie życiowe niż Ty. Boli Cie prawda? Utożsamiasz sie z gimbazą, z ich stanem umysłu? Cóż to już Twój problem a nie mój, nie prawdaż?

Gimbus – wyraz używany powszechnie do określenia ucznia gimbazy. Geneza słowa jest na dobrą sprawę nieznana (no bo naprawdę trzeba być jakimś gimbusem, żeby kojarzyć urokliwego młodzieńca z autokarem), jednak mamy stuprocentową pewność, iż zostało ono rozpowszechnione dzięki mocy internetu, a mówiąc ściślej takim debilizmom stronom jak Kwejk, czy też Facebook.

Ogólna charakterystyka

Większość gimbusów jest w trakcie etapu nauki w gimbuzerii. Jednakże należy pamiętać, że gimbus to nie gimnazjalista, gimbus to stan umysłu. Zatem można tak nazwać osobę w każdym wieku, jeśli określenie to jest stosowne do jej poziomu mentalnego. No właśnie. Jak wygląda tutaj sprawa z poziomem mentalnym? Otóż nie jest tak źle, jak mogłoby się wydawać. Przeciętny gimbus jest na tyle rozgarnięty, że umie zachować się w obecności pani dyrektor, albo pod okiem rodziców (okazjonalnie policji). Statystyczny 15-latek w oczach podopiecznych jest wręcz aniołkiem w ludzkiej skórze. Komplikacje natomiast zaczynają się wtedy, gdy grupa gimbusów pozostawiona bez opieki wchodzi w reakcję z otoczeniem. Jest to jedna z najbardziej znaczących cech młodzieży.

Kim są gimbusy?

Gimbusem może być każdy młodzieniec o IQ niższym niż 80. Na społeczność gimbusów składa się kilka subkultur i sekt grup:

pokemony,

luzacy,

dzieci neo,

maniacy komputerowi,

debile,

dresiarze.

nooby

idioci

Gimbus obowiązkowo musi mieć komputer, by utrzymywać kontakt z innymi gimbusami. Musi mieć również pełno kumpli, którzy tak naprawdę są gimbusami go nie lubią.

Gimbuzeria wyspecjalizowana w wielu rzemiosłach

Po pierwsze, nikt tak jak oni nie potrafi wkurwiać ludzi wokół. Młodzież, dysponująca szalenie wyszukanymi żartami ubóstwia wprost naśmiewanie się z emerytów, meneli i małych kajbrów. Po drugie, gimbuzeria opanowała do perfekcji sztukę szpanu na picie piwa i jaranie szlugów (oczywiście wszystko po to, żeby zaimponować starszym paniom z kilkuletnimi wnuczkami na spacerze w parku). Gdy natomiast przychodzi co do czego nasi wielcy dowcipnisie i melanżowicze z miękkimi nogami jadą na komisariat, by zostać odebranym przez rozwścieczonych do czerwoności rodziców. Co prawda jest to korzystne dla naszych stróży prawa. Zawsze uda im się skorzystać ze skonfiskowanych procentów, zakupionych za pośrednictwem pana Mietka spod monopolu (bródka jeszcze nie urosła, a dowód ciężko podrobić).

Ostatnio morderczym narzędziem w rękach gimbusów stał się internet. Każdy gimnazjalista, który ocieka zajebistością musi mieć konto na Facebooku. (NK to żaaal). Niektórzy robią to po to, aby uprawiać ostry trolling. Szczególnie modny zaczął być Puchałke i tzw. zielone strony (Życie i Śmierć). Inną sprawą są $w33t@śn3 fanpejdże, poświęcone Vansom, bo$kim chłopczykom, czy też równie bosskim boysbandom, zbierające na siłę lajki od zakompleksionych dziewczynek i pokemonów.

Przeczytaj ostatnie zdanie w spojlerze:P Buziaczek :*

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

chętnie polecam serwer fajna się gra , zero spamu w końcu o crafting skoro i tak jest NEI ,

bardzo dobry pomysł z tym abonament

Opublikowano

Uważam, że ten serwer jest po prostu denny i komercyjny. Dlaczego? To pewnie wie każdy, kto przeczytał choć początek opisu. Płacenie za grę jest głupotą. Nie w przypadku serwera skkf. Bo na serwerze skkf płaci się za coś wyjątkowego - za możliwość gry na serwerze, na który od czasu do czasu wbija ktoś bardzo popularny na polskiej scenie youtube - skkf. Dlatego większość graczy decyduje się wydać te 30 zł, ale aby tylko go choć przez chwilę zobaczyć. Serwer ma renomę poprzez reklamę. A tutaj nie macie nic. Nawet na 200 slotów was nie stać. Nie widzę powodu, dlaczego miałbym płacić za grę na serwerze, wtedy, kiedy mogę wejść na sto razy lepszy ZA DARMO. Choćby było to i 30 groszy, pieniądz to pieniądz. Nie wasza głowa w ocenianiu ile jaka kwota dla kogo znaczy. Bo nie wszyscy mają po 200 zł na kontach telefonicznych, i chcą wydawać na takie bzdety.

Njolbrim moim idolem.

Opublikowano

Uważam, że ten serwer jest po prostu denny i komercyjny. Dlaczego? To pewnie wie każdy, kto przeczytał choć początek opisu. Płacenie za grę jest głupotą. Nie w przypadku serwera skkf. Bo na serwerze skkf płaci się za coś wyjątkowego - za możliwość gry na serwerze, na który od czasu do czasu wbija ktoś bardzo popularny na polskiej scenie youtube - skkf. Dlatego większość graczy decyduje się wydać te 30 zł, ale aby tylko go choć przez chwilę zobaczyć. Serwer ma renomę poprzez reklamę. A tutaj nie macie nic. Nawet na 200 slotów was nie stać. Nie widzę powodu, dlaczego miałbym płacić za grę na serwerze, wtedy, kiedy mogę wejść na sto razy lepszy ZA DARMO. Choćby było to i 30 groszy, pieniądz to pieniądz. Nie wasza głowa w ocenianiu ile jaka kwota dla kogo znaczy. Bo nie wszyscy mają po 200 zł na kontach telefonicznych, i chcą wydawać na takie bzdety.

Kolejne dziecko które napisało by dostać lajka :D

Moge Ci zrobić 2000 slotów i co z tego, jeśli serwer jest na modach i nie ma takiej maszyny dedykowanej by uciagnąć taka liczbe osób?

Myślisz co piszesz czy tylko piszesz by pisać. Przeczytaj moj spojler w poście powyżej.

Na serwerze nie gra się by zobaczyć jakiegoś skkfa który zbija na Was kasę tylko by pograć w elitarnym towrzystwie. skkfa nie stać by nie pobierac od was kasym, placi za serwer 350zł a zbija na Waszym braku inteligencji 10 razy tyle :D Zobaczenie kogos znanego na scenie youtube to jakiś zaszczyt? JPR, co się dzieje z tą tępą młodzieżą! :D Nauczcie się czytać bo aż mnie krew zalewa :D

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

Dziecko? Znasz mnie w ogóle? Widziałeś mnie kiedykolwiek? Elitarne towarzystwo? Gdzie tu KU*WA MASZ ELITARNE TOWARZYSTWO? Chyba bandę zakompleksionych matołów, którzy wyzywają wszystkich dookoła na czele których stoi największy - ty. Taką paczkę, jak wy macie ja mogę stworzyć w 5 minut, i zrobić TAKI sam serwer, który byłby darmowy. Uwierz mi, po pewnym czasie zacząłbym zarabiać więcej, niż ty i ta cała twoja komercha.

Njolbrim moim idolem.

Opublikowano

jpr jakiś musiał by być serwer[maszyna] aby udzwignac 200 graczy + maszyny

napewno 1024 gb ramu by nie starczyło

Dziecko? Znasz mnie w ogóle? Widziałeś mnie kiedykolwiek? Elitarne towarzystwo? Gdzie tu KU*WA MASZ ELITARNE TOWARZYSTWO? Chyba bandę zakompleksionych matołów, którzy wyzywają wszystkich dookoła na czele których stoi największy - ty. Taką paczkę, jak wy macie ja mogę stworzyć w 5 minut, i zrobić TAKI sam serwer, który byłby darmowy. Uwierz mi, po pewnym czasie zacząłbym zarabiać więcej, niż ty i ta cała twoja komercha.

ty weź nie obrażaj , jak byś pograł 1 miech bez opłat to byś sam zobaczył
Opublikowano

Czekam na link do paczki, nawet Ci zasposnoruje 10slotów.

Nie potrzebuje zarabiac na serwerze. Tak jesteś dzieciuchem bo sie podniecasz skkfem :D hhahahahhaha

Hahah, odezwał się największy tutaj dzieciak, co potwierdzi większość użytkowników przeglądających ten temat. Mnie nie zależy na like'ach czy innym gównie, bo to mi nic nie da. Chcę po prostu zwrócić uwagę na to, co tutaj robicie z tym serwerem, i w jaki niby sposób chcielibyście osiągnąć graczy idąc tak trudną drogą jaką jest komercja. Hejt mój spowodowany był przede wszystkim tym, że kilkukrotnie skierowałeś oszczerstwa i obelgi do większości graczy Minecrafta uważając osoby poniżej 14 roku życia za niedorozwinięte. Niektórzy 12 latkowie są mądrzejsi niż ci się może wydawać. Albo masz tyle lat, co oni i próbujesz się popisać hejtowaniem dzieci, albo jesteś chory umysłowo, bo sam kiedyś byłeś dzieckiem. Nie wiem, co jest złego w dzieciach / nastolatkach. Po prostu mają swój styl, a na przekór twojej inteligencji stoi fakt, że gardzisz takimi ludźmi, co w przypadku człowieka dojrzałego umysłowo takiego za jakiego się uważasz, jest po prostu niedorzeczne i chore.

Gardze debilami :P Co jak najbardziej działa na moją korzyść. Jasne?

Dzieci są fajne tylko o ile rodzice mają czas by je kochać i wpajać wartości :)

Tobie ciężko zrozumieć, że szukamy osób do wspólnej gry by stworzyć społeczność która w równym rachunku będzie placić za maszyne i nie chcemy nikogo Twojego pokroju na serwerze? Czy jest to jasne?

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

Skończ wreszcie pierdolenie o tych dzieciach, bo to się robi nudne. Nie znasz innych słów i wyzwisk? Śmiało, skieruj je w moją stronę. Ja się podniecam skkfem? To było j*bane porównanie. Jezeli chodzi o serwer - stać mnie na maszynę o jakiej nawet nie marzyłeś. Ale ja nie wydaję ciężkich pieniędzy na grę. Skoro nie potrzebujesz zarabiać na serwerze - to po jaki ch*j jest ta cała komercja i Buy2Play, czy jak to tam nazywasz?

Nam nie zależy na graczach. Tylko na "jakości" tych co już grają.

To sobie k*rwa zróbcie kwadratową masakrę.

Taki dorosły się znalazł - a prezentacja z generatora -.-

Njolbrim moim idolem.

Opublikowano

Skończ wreszcie pierdolenie o tych dzieciach, bo to się robi nudne. Nie znasz innych słów i wyzwisk? Śmiało, skieruj je w moją stronę. Ja się podniecam skkfem? To było j*bane porównanie. Jezeli chodzi o serwer - stać mnie na maszynę o jakiej nawet nie marzyłeś. Ale ja nie wydaję ciężkich pieniędzy na grę. Skoro nie potrzebujesz zarabiać na serwerze - to po jaki ch*j jest ta cała komercja i Buy2Play, czy jak to tam nazywasz?

To sobie k*rwa zróbcie kwadratową masakrę.

Takie porównanie, że 20osób ktorym to przeczytałem sika pod siebie ze śmiechu. Skończ temat :) Idz robić swój serwer, kup sobie tą wspaniała maszyne na która mnie nie stać :)Chwalisz się czego ty nie masz :) Naucz sie czytać- GRA NA SERWERZE JEST PŁATNA BY UZBIERAĆ I OPŁACIĆ MASZYNE! CZY JEST TO DLA CIEBIE JASNE! CZY MAM CI JESZCZE NAPISAĆ TO TRZCIONKĄ W ROZMIARZE 48?

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

Spamuj tam grubo, chociaż serwer jest na pierwszej częściej :)

Wrzucę jeszcze mały offtop:

Żeby prowadzić rozmowę na choćby najniższym poziomie trzeba mieć trochę oleju w łepetynie i rozumieć co się pisze, dla przykładu typek powyżej:

Uważam, że ten serwer jest po prostu denny i komercyjny. Dlaczego? To pewnie wie każdy, kto przeczytał choć początek opisu. Płacenie za grę jest głupotą. Nie w przypadku serwera skkf. Bo na serwerze skkf płaci się za coś wyjątkowego - za możliwość gry na serwerze, na który od czasu do czasu wbija ktoś bardzo popularny na polskiej scenie youtube - skkf.

Twoje "porównanie" chłopaczku- sam sobie zaprzeczyłeś ale zrozumiesz to pewnie dopiero jak przeczytasz. Chociaż pewnie nie zrozumiesz bo nie interesuje Cię konwersacja tylko flejm i udowadnianie swoich "racji" (prawie jak dowcip). Stwierdziłeś, że cała ta gówniarzernia płaci trzy dychy za to tylko by zobaczyć skkf-a, że to jest wyjątkowe. A co jak ktoś uważa, że wyjątkowe jest ciskanie z Thaummetrem w łapce po mapie? Albo pisanie programów w Computercrafcie? Albo granie z ludźmi na poziomie, którzy nie musieli żebrać u mamusi o przelew? Co wtedy? Samo to, że nie wyszedłeś tak daleko potwierdza fakt, że jesteś taki sam jak ta banda na serwerze tego typa.

Twierdzisz, że taki serwer postawisz w 10 minut? Nawet się nie ośmieszaj.

Twierdzisz, że płacenie za granie jest głupotą? A co złodzieje Cię chowali czy coś?

Twierdzisz, że to komercja? Nie używaj słów, których nie rozumiesz.

itd itp.... ehh :)

Co do serwera, chyba kurde spróbuję jak ktośtam jednak gra hehe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...