Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Porady dotyczące gry

Ghost1225

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamierzam zagrać w LoL-a który od dłuższego czasu mnie ciekawił, ale nie miałem czasu (chęci?) by w niego zagrać. Ale z racji rychłego nadejścia nowego roku, postanowiłem zagrać w tą grę i "pobawić się" bohaterami :D. Proszę o jakieś porady dla początkującego, dot. gry, bohaterów itp.

Dzięki za ewentualną pomoc

i szczęśliwego nowego roku xD

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Weź sobie Teemo, bo jest akurat w rotacji (10 darmowych bohaterów, można sobie nimi pograć nie kupując ich. Rotacja zmienia się co tydzień we wtorek). Złóż sobie itemy: Ząb Nashora, Rabadon, Maska, Kielich Graala czy jakoś tak po polsku. Pójdź na mida bądź topa (środek bądź góra) i lasthituj stworki (dobijaj je tak, abyś to Ty był ich zabójcą, wtedy dostaniesz gold). Maxuj Q i E na zmianę, a kiedy już nie możesz to W. Pamiętaj, że na 6, 11 i 16 lvlu dodawać w R.

Nie goń za killami, przede wszystkim zabijaj potworki, pomagaj swojemu teamowi jak są zagrożeni. Kiedy wybijecie 2-3 członków przeciwnej drużyny to zróbcie smoka/barona

Opublikowano

Dzięki za pomoc :D Pobierze mi się tylko gierka i zaczynam zabawę. Kiedyś grałem w to, ale baaardzo dawno (chyba z 5 miesięcy temu) i chętnie sobie pogram ponownie, z nudów.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Polecam Ci grać masterem/tryndą,są to łatwe postacie oparte na autoatacku.

Do tego na początek odpal sobie jakiegoś streamera,patrz jak grają i próbuj grać jak oni.(last hituj,nie wbijaj się na żywca po fragi itp.).

Opublikowano

Ja Tobie polecam postać Garen, tank i wojownik. Ashe jako strzelca wyborowego oraz Ryze jako mag na mida, który jest trochę tankowaty. Te 3 postacie są bardzo tanie. Kosztują po 450 pz bodajże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...