Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dobry,tani i bezlagowy hosting?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam hostingu na serwer 50 slotów dość tani(wiadomo że nie za 10zł) BEZ LAGÓW i z łatwym dostępem! Pomocy ;)

Od reklamowania serwerów mamy dział - ReallSkill.

Opublikowano

fiberhost jest promocja zimowa jak nie wiesz jak ten serwer dziala wbijaj na mój jest na tym hocie na ofercie ice 30 slotow 15zł/mc ip : xxx

eJwrttRLy8hN1ivI4TIytzQy5gp38vRydFYIDg1w

Opublikowano

fiberhost testowałem...moim zdaniem nic szczególnego ;/

Opublikowano

Wydaje mi się iż wszystkie hostingi są dobre lecz największą role odgrywa tutaj support. To od nich zależy czy pomogą ci w razie problemów czy cię oleją. Z tego co ci moge polecic to fiberhost bedzie najrozsądniejszym wyborem

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ja polecił bym Ci nie korzystać z jakichkolwiek hostingów, wykup sobie VPS albo i nawet maszynę dedykowaną. Hostingi są nawet dobre ale na małe serwery na większe niema co pchać się na hostingi. No chyba ze nie będziesz umiał postawić na maszynie to już inna sprawa.

Na serwerach znajdziesz mnie pod nickiem: Ogrodnik

Opublikowano

@up Skąd polecasz VPS'a?

Moge ci napisac jakich hostingów nie polecam wtedy na pewno bym podal inny

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@up VPS'a nie umiem za bardzo skonfigurować bo w sumie nigdy go nie miałem

Opublikowano

LevelUp.pro ktoś testował bo wydaje się na przyzwoity..?

Opublikowano

LevelUp.pro ktoś testował bo wydaje się na przyzwoity..?

Levelup.pro Nie polecam.Odradzam wręcz.Często występują lagi.Długo zwlekają z odpowiedzią.

Ja ci polecam pukawka.pl czyli maxcraft.pl . Odpowiedź uzyskujesz bardzo szybko.Serwer jest bezlagowy.Cena za slot 1.7zł.Gorąco polecam ;)

Opublikowano

@up Maxcraft.pl jest w cenie craftserv.pl teraz takie pytanie co wybrać?

Opublikowano

@up Maxcraft.pl jest w cenie craftserv.pl teraz takie pytanie co wybrać?

@up. Zależy jaką ofertę wybierasz.Wybierz na maxcraft.pl oferte Minecraft Max gdzie ram jest nielimitowany i masz 1,7 zł za slot co jest rozsądną ceną.Pozatym maxcraft.pl czyli pukawka.pl Posiada niezawodną pomoc i ładnie zrobiony Panel Administracji + Dostajesz darmową stronę www/forum/blog/portal i Mumble.

Natomiast w craftserv często długo czeka się na odpowiedź i jest ona mało pomocna,długo wprowadzają zmiany ( np przy zmianie ilości slotów ),ogólnie craftserv dość długo zwleka z odpowiedzią i przeważnie jest ona negatywna dla nas.

Bierz Maxcrafta i nie żałuj ;)

Opublikowano

Chyba juz wybrałem...Maxcraft.pl ,ale chcę ,aby ktoś kto posiada serwer w Maxie się wypowiedział.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...