Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

toldi750

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lipa :( a tyle ludzi czeka na ten wóz

Fixnow wrote:This weekend’s IGC weekend specialThis weekend’s car is the Porsche 911 GT3 RS 4.0 (997). The car will be available for you to purchase for in-game Cash starting Friday January 3rd 10.00 UTC and ending Monday January 6th 10.00 UTC.Next week’s retiring carsThe following cars will be retired next week on Thursday December 26th so be sure to pick them up before then:Porsche 911 GT3 RS (997)Audi R8 4.2 FSI quattroAudi TT RS CoupéChevrolet Chevelle SS ;o

Opublikowano

Lipa,to Porsche było za darmo z kodu.W dodatku usuwają Porsche 911 GT3 RS,więcj kto go nie ma nich się spieszy,świetne auto do klasy S za IGC.

Opublikowano

Szkoda że dali tą Porschawkę liczyłem na jakiś achivment a ty nawet nie będę się starać aby kupić ten wóz bo już go mam.

Opublikowano

Szczerze mówiąc liczyłem na Alfe 8c :/ Lepszy rydz niż nic... Chociaż coś robią ale wóz żadna rewelacja.

@2UP Nie ma go jeszcze u dilera :)

Opublikowano

Chyba sobie zrobili z nas jaja... wczoraj o 11 miałobyc porsche za IGC a tu już jest ponad 24h po i nadal go nie ma...

Śmieszne jak zwykle, czego się spodziewać :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...