Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] telefon sam się wyłącza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od pewnego czasu telefon sam z siebie wyłącza się, gdy go nie używam. Leży sobie na biurku, chcę odblokować i dupa, nie mogę. Raczej nie jest to wina ROMu, bo wymieniłem na inny i wciąż jest to samo. Czy to możliwe że po prostu bateria jest stara i muszę ją wymienić(Ma 1,5 roku i dużo korzystałem z telefonu więc często ją ładowałem)? Jakby co to mam lg l3 z IdealRomem + sdmerg mod

Opublikowano

Czy telefon da się naładować (jak nie, to jak reaguje na podłączenie ładowarki)? Co się stanie gdy włączasz telefon?

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

Stawiam na uszkodzone oprogramowanie albo układ scalony telefonu . Piszesz że wymieniałeś romy, może uszkodziłeś jakiś podzespół telefonu? Czasami tak się dzieje ze starości, w miarę używania telefonu. Ale ten problem występuje zwykle w samsungach :mellow: Oddaj do serwisu, albo przywróć oryginalne oprogramowanie (chyba zrobiłeś kopie zapasową?)

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Tak, telefon da się naładować i reaguje. Obecnie zrobiłem przywrócenie ustawień fabrycznych i jak na razie problem nie występuje.

A i co do tego co mówiłeś Ghost. Wątpię by to były uszkodzone układy przez zmienianie romów. Używałem CM9 przez jakiś rok i dopiero teraz wystąpił problem, dlatego zmieniłem rom na IdealROM bo myślałem że to coś pomoże

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...