Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki typ serwera waszym zdaniem najlepszy ?

Gość edzio2678

Rekomendowane odpowiedzi

Gość edzio2678
Opublikowano

Witam. Od jakiegoś czasu chce założyć serwer. Mam już hosting,administracje się znajdzie,pluginy mam. Tylko problem mam z tym,że nie wiem jaki typ serwera.

Chciałem zrobić.

1. Survival Games

2. Parkour

3. Survival

4. Survival + Frakcje

5. Minecraft Games

6. Nie wiem jak się ten typ nazywa ale chciałem też zrobić wszystkie serwery w jednym i dodatkowo minecraft games

Proszę was bardzo o pomoc bo chciałbym wybrać typ na, którym będzie dużo graczy grało. Tylko proszę wybrać jeden z 6 typów. Za pomoc bardzo dziękuję.

Opublikowano

Poczytaj o bungeecordzie i zrób wszystkie :D

SG nie dasz rady zrobić ciekawego. Jesli nawet to i tak gracze będą grać na blitz albo mysg.

Parkour może być fajny ale nie dasz rady utrzymać - mało vipów itd. musiałbyś wymyśleć ciekawe permisje.

Survival - nie masz szans przy MCHC i innych serwerach Hardcore

Survival i frakcje zrobiły się już nudne, wątpię że się wybijesz.

Gry to też nie wiem czy dasz radę się wybić bo cubegame ma dobre serwery.

Opublikowano

Survival+Frakcje czemu ? Gdy jakiś np.Tomek zobaczy,że ten serwer jest fajny dużo pltuinów itp.To zaprosi jakiegoś kolege do gildi będą sobie grali i tak będzie sie serwer rozwijał :)

eJwrttRLy8hN1ivI4TIytzQy5gp38vRydFYIDg1w

Gość edzio2678
Opublikowano

Feercio dzięki za podpowiedź. Wiem co to BungeeCord i masz racje może zrobie wszystkie, które podałem a nawet więcej. Dzięki wielkie za pomoc a w szczególności tobie. Temat do zamknięcia :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...