Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po co jest te forum ku.. ?

schleck15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie po co jest te forum ? Forum jest o hackach ! kolega sie pytał czy ma ktoś drop hacka a jakieś cw..ele odpisują mu że mają ale nie podadzą .

To po co wy jesteście to na forum ? Administratorzy powinni dać im bana na ip ! Z tego wynika że oni nic nie wkładają na forum tylko kradną !'

Miałem tak samo na forum z TV stremami kolesie kradli i wklejali na swoją stronę a innym nie chcieli podać dostali bana na IP i wszystko się skończyło !

Emip. jest to dla ciebie skierowane nobku chwali się ze ma dh pisałem do niego na pw czy nie poda to nie bo ma ludzi w dupie ! I innych wystarczy wpisać drophack w forum .

a połowa pisze że nie ma dropa a sami go używają niech mi nikt nie pi... że nie ma bo dzisiaj w sekundę moje ku zostało ukradzione !

Pewnie dostane zaraz bana za prawdę ale cóż powiedziałem to co miałem na sercu !

Fuck You Empi. !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...