Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znajdę tabletka?

Najlepszy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem od Orange tabletka z telefonem na abonament i szanowalem następnego dnia idę i nie mam tableta a był telefon nikt z rodziny nie brał a tableta położyłam w 1 miejsce wyszukalem dom i nic nie ma jak mogę odnaleźć tabletka bo mam płacić abonament 100zł co miesiąc za nic

Opublikowano

Witam kupiłem od Orange tabletka z telefonem na abonament i szanowalem następnego dnia idę i nie mam tableta a był telefon nikt z rodziny nie brał a tableta położyłam w 1 miejsce wyszukalem dom i nic nie ma jak mogę odnaleźć tabletka bo mam płacić abonament 100zł co miesiąc za nic

Masz tu swój tekst jeszcze raz. Przeczytaj sam co napisałeś i popraw go bo ni chuja nie rozumiem ani słowa z tego bełkotu

Opublikowano

Niby bez kropek i przecinków piszesz, ale da sie zrozumieć.

Jak odnaleźć tableta? Jeżeli to zgubiłeś w domu to szukaj w domu albo złodzieje ;d

VNp6c2U.png

Opublikowano

prosiłbym o użycie innego translatora, bo to jest trochę niezrozumiałe i ja nie wiem o co chodzi w temacie i jak mogę Ci pomóc przyjacielu.

I SORRY FOR USE OTHER TRANSLATORE, BECAOSE IS A LITTLE NIEZROZUMIEĆ SO I DONT NOW WHAT IS ABOUT THIS TOPIC AND HOW I CAN HELP FOR YOU FRIEND.

@down

Nobody+cares+++_091651dcaffb3e2c108af1a4

Opublikowano

@up

Niezrozumieć to don't understand.

@top

Zdecyduj się czy jesteś chłopak czy dziewczyna- położyłam, potem wyszukałem. Idź do orange, niech namierza tablet przez łączność

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...