Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Topka

galizero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Potrzebuje postać na topa, kwota nie ważna, ale ważne żeby postać bazowała na lifestealu. Nasusa już mam. Gram na smurfie i Riven, Renekton odpada.

Opublikowano

Może nie na tyle bazuje ale dosyć go ma :)
Fiora:

- Ulti do tf'ów

- Parowanie AA od enemy

- 2x doskok

- boost do AS

- dodatkowy AD z skilla

minus:

- papierowa

- bazuje na AA, jak taki jax będzie to masz prze******

928011413476457403957.png

Opublikowano

No właśnie myślałem nad Fiorą, z kolei Aatroxem jak był w rotacji dobrze mi się grało ciężki wybór, ale mam czas, bo trzeba dozbierać.

Opublikowano

Polecę Ci WU,z dobrym buildem będziesz twardy i miał Life Steal'a,do tego :

-AoE podrzut

-trolling

-mechanizm escape

-pacyny

-harass

-mocne 1v1

Opublikowano

Irelia jest spoko. Ma wysoki dmg po 9 levelu, W jej daje lifesteal i bije true damage, a na aktywce W 2x tyle daje jak normalnie, Ult strzela chyba 5 razy i tez cie lifestealuje. Bardzo dobra do focusowania adc lub apc.

Opublikowano

Ja ci polece olafa, postać bardzo dobra na topa. Gra się nią dobrze na prawie każdego championa. Lifesteal dodatkowy z w, true dmg z e. Olaf jest także tanky ponieważ kleje go ad tank i spisuje się kozacko. Postać niedroga, bardzo dobra.

Opublikowano

Dzięki panowie! Więc tak zacznę od początku WU miałem już kiedyś, ale mi nie pod pasował nie wiem może nie umiem nim grać. Olafa mam na main koncie i jest spoko, ale niestety po nerfie to już nie to samo, lecz daje rade. Eliski mogę nie ogarnąć wydaje mi się ciężka.

Opublikowano

Riven:

+burst

+4 Q

+stun

+escape

+ult

Jax:

+doskok

+stun

+escape

+pasywka

Nasus:

+mega slow

+ult

+stacki

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...