Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Opaski

ЯevoX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram sobie na Turcji, no i tam prawie wszycy mają zieloną opaske. Jak gram normala to tylko ja nie mam i np, jedna osoba z przeciwnego teamu

za co oni to dostają ? tam są jakieś mniejsze wymagania czy co ?

Opublikowano

Wszysttkie servery mają tak samo ,prócz tych debilów z NA co dostało 2k rp.

Dał bym ci Like ale mam limit .

I jeszcze dostają więcej za mecze ! Pewnie CRS wszystko sponsoruje bo mają tyle kapusty...\

@topic

Wszystko jest wszędzie tak samo . Po prostu mi się wydaje, że tam ludzie nagradzają za dobrą grę .

Opublikowano

Myślę że tam jest tak że jak ktoś gra honorowo lub przyjacielsko to dostaje danego honora,na EUNE jest tak że ludzie flamują,a Ci co carrują mecze nie są doceniani.

Opublikowano

Moze po prostu jest tam spokojniej niz na naszym kochanym nordicu

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Ja od dłuższego czasu nie widziałem nikogo z opaskom , kiedyś było 3-4 ludzi na gre w opaskom , nie wiem od czego to zależy , gram na EUNE , mam ponad 150 społeczników a opaski nie widać też

Opublikowano

w turcji opaske dostaje się za wysadzenie się w pociągu lub poprawne zdetonowanie jakiegos obiektu. Ew. koran na pamięć lub cuś, przenoś się tam bo tam jak ukradniesz fraga to przyjadą do polski i cie z maczety podupią.

sweetgrove_eune_67_4_nozg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...