Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Tryb do expa

bohomas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten ft to jakaś lipa jest ;p A expa daje mniej więcej tyle co QR

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Tak jak selweron mówi - Arms Race - 45 kills, chwile potrwa ale macie jakieś ~40 killi i kd nawet można poprawić, w ciągu 5 dni od 0.97 wbiłem do 1.06 ;P

Opublikowano

Tak jak selweron mówi - Arms Race - 45 kills, chwile potrwa ale macie jakieś ~40 killi i kd nawet można poprawić, w ciągu 5 dni od 0.97 wbiłem do 1.06 ;P

a ja całe 15%, 80k expa w 4 dni :D i nie jakieś ~40 killi tylko całe 45 xD

na qr nie dość że łatwo o kicka, to crushery latają, dużo trzeba na sprzęt wydać no i kdr nie rośnie

Opublikowano

a ja całe 15%, 80k expa w 4 dni :D i nie jakieś ~40 killi tylko całe 45 xD

na qr nie dość że łatwo o kicka, to crushery latają, dużo trzeba na sprzęt wydać no i kdr nie rośnie

Najlepiej grać ze swoją elitką, zrobiłem 3unby+ i jakbym był u kogoś na roomie to by mnie kicknęli :/ A tak to napisałem innym QQ.

Opublikowano

Bardzo fajnie expi sie tez na FT desert thunder, w ~10 min masz ok 1k expa z 100%, przyjemnie i łatwo sie go gra ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

1.7k expa na extreme tylko z exp passem, to mało ? Ship n1. Nie nudzi sie tak szybko jak QRka

O tutaj przykład, że dużo sie dostaje expa

tak, a FT trwa dobre 35 min ... wgl się nie opłaca.

tylko qr - eq jest tanie :)

Opublikowano

FT ma to do siebie że jest najbardziej opłacalny przy bonusach - czyli np. swoich 200% i eventowych 300% które jeszcze będą, wyciągniesz 5k expa :) sory ale jakbym w 2 dni jak było to 500% nexona miał bić 100k expa na qr to by mnie chyba chuj strzelił, marnowanie exp passów, nuda, kicki i inne pierdoły, a tutaj leciało po 6.5k do 7k i nabiłem 138k expa w 2 dni..powiedzmy że wtedy leciało 2k za qr z 100% passami, no to daje nam to aż 69 DOBRYCH gier qr ...

Opublikowano

Dziś na Blood Money jak miałem k/d 49/44 czy jakoś tak i nie zaniosłem nic złota to z passami 100 % to miałem prawie 2000 exp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...