Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Poprawa MMR

DamCiWygrac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Wie ktoś może jak poprawić swoje MMR? Grałem duo z kuzynem, który jest w Goldzie i niestety przez to moje MMR trochę spadło :P. Rankedów wygranych mam więcej niż przegranych więc tutaj spokojna głowa ;d. Może grać solo i wtedy powinno się ustabilizować? :D.

Opublikowano

Po prostu graj jakiś czas sam, a jak jesteś w jakiejś słabej dywizji, to staraj się mainować jedną linię.

W brązie/srebrze można zazwyczaj samemu wycarrować grę, tam jeszcze nie jest potrzebna współpraca (jak np. w platynie).

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Opublikowano

Musisz poprostu wygrywać na soloq i pograć sam. To że czasami myślimy że jak gramy z mniejszą dywizją to będzie łatwiej niesie za sobą skutek zmniejszenia mmr do takiego jaki miał twój partner w duo.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Silver 3 + w górę to jest masakrycznie czasami coś wykerować,

Ja gram cały czas duo i jak na tych niby stronkach sprawdzam mmr to mam o 20 różnicy w dół, powinno być niby 1500 a te aktualne 1480

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...