Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Warrior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio zrobiłem sobie warriora na serwerze sunwell no i mam już 8lvl. Nigdy nie grałem warkiem i potrzebuję kilka rad.

1.Czy mining + bs to będą dobre profesje ? Nie pamiętam jaka druga profesja była potrzebna do bs ale to chyba był mining ( chodzi mi tu o matsy ) no i właśnie bs będę używał do robienia eq no a mining do bs jest potrzebny no i jeszcze będę sobie z niego dorabiał kase.

2.Proszę o jakiś fajny build do expienia ( najlepiej w tanka ). W co lepiej się budować tank czy dps ? Tankowi łatwiej będzie się na instancje dostać tylko nwm jak się expi w tanku.

No i dajcie jakieś wskazówki jak na początkowych lvl'ach zarobić kasę i jak najszybciej wbić max poziom + jakieś wskazówki dla warka bo gram nim 1 raz.

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Bs + Mining dobry wybór.

Co do buildu. Jest to utrudnione na wotlk gdyż dual spec kosztuje chyba 1k golda. Exp w tanku ? Dobry wybór jeżeli chodzi o instancje, ale no niestety tank to tank trzyma agro, ale przy expie normalnym w tanku bd nudno dlatego najlepszy tu jest dps. Build polecam ustawiać według własnych potrzeb. Na niskich levelach zwykły build z internetów jest dobry ponieważ moim zdaniem nie to większego znaczenia bo punktów i tak nie masz sporo rozdanych.

Pamiętaj jednak, że na dodatku WOTLK liczą się też umiejętności w grze. Nie jest to cata, czy mop gdzie rozgrywka jest prosta jak budowa cepa.

simply.4557.gif

Opublikowano

Bs + Mining dobry wybór.

Co do buildu. Jest to utrudnione na wotlk gdyż dual spec kosztuje chyba 1k golda. Exp w tanku ? Dobry wybór jeżeli chodzi o instancje, ale no niestety tank to tank trzyma agro, ale przy expie normalnym w tanku bd nudno dlatego najlepszy tu jest dps. Build polecam ustawiać według własnych potrzeb. Na niskich levelach zwykły build z internetów jest dobry ponieważ moim zdaniem nie to większego znaczenia bo punktów i tak nie masz sporo rozdanych.

Pamiętaj jednak, że na dodatku WOTLK liczą się też umiejętności w grze. Nie jest to cata, czy mop gdzie rozgrywka jest prosta jak budowa cepa.

Dual spec za 1k golda ?! ZDZIERSTWO ! xD Dobra, dzięki za odpowiedź. Temat do zamknięcia.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!!