Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wagą

Rorschach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam 14 lat, 186 cm wzrostu. Nie dawno ważyłem 70 KG, teraz się zważyłem i ważę 66,5 KG, czyli na to wychodzi że w niecały miesiąc schudłem prawie 4 KG. Co mam robić? bo chyba taka waga w tym wieku i wzroście jest nie odpowiednia?.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

sama spadła , może uprawiałeś jakiś sport , mniej jadłeś ?

waga w twoim wieku nie jest zła .
ja np mam 16 lat 184 cm a ważę 86 kg

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

14 lat i 186 cm wzrostu ? wielkolud ;D

No typowy ektomorfik z ciebie z tego co widzę po wadze i wzroście, wylicz sobie zapotrzebowanie dzienne i wpierd*laj ;)

http://potreningu.pl/kalkulatory/bmr

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Witam, mam 14 lat, 186 cm wzrostu. Nie dawno ważyłem 70 KG, teraz się zważyłem i ważę 66,5 KG, czyli na to wychodzi że w niecały miesiąc schudłem prawie 4 KG. Co mam robić? bo chyba taka waga w tym wieku i wzroście jest nie odpowiednia?.

Chłopie odchudzaj się... 15 lat, 180cm, 40KG i chudy nie jestem... (no może trochę) Ja bym się bardziej martwił, że masz nadwagę.

Opublikowano

Chłopie odchudzaj się... 15 lat, 180cm, 40KG i chudy nie jestem... (no może trochę) Ja bym się bardziej martwił, że masz nadwagę.

Ja mam 175cm i 62KG i gruby nie jestem. Teraz biorąc pod uwagę twoją wagę, można wywnioskować, że z kości przerzucasz się na ości. :D

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Powaliło do reszty... Czas kupić nową wagę. Kid moda ma a takie głupoty wygaduje.

@TOP

W tym wieku nie jest to jakaś zła waga, pewnie za rok czy dwa nadgonisz. Ile posiłków jesz dziennie?

@EDIT

Teraz przeczytałem. Skoro tylko śniadanie i obiad, i to nie zawsze, to nie ma się co dziwić. Jedz te 3 posiłki dziennie (na kolację nawet bułka i jogurt starczy), a waga powinna się utrzymać na prawidłowym poziomi.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

17lat 180cm 90kg

Ja przy 180cm warze 52kg ;c

No to ty chyba jesteś na wykończeniu..

Opublikowano

Ja przy 180cm warze 52kg ;c

No to ty chyba jesteś na wykończeniu..

Prawie 25cm w bicku i jako taki 6 pak ;p

Jak warzysz to spoko ;p

Top: Jak inni twierdzą że jest w normie to zapewne jest ;p Może to ja taki chudy jestem

Opublikowano

Moja koleżanka z 1.5m wzrostu waży 45kg.

@edit: Jest rok starsza.

Opublikowano

Moja koleżanka z 1.5m wzrostu waży 45kg.

Gruba (Przy mnie ;p)

Dobra skończcie ten spam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...