Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Crash

maniacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uzywasz cheatow? Powiedz mi jakie porogramy uzywasz podczas gry chodzi mi tutaj o komunikatory badz tez taki jak gamebooster. Jesli masz te programy uruchomione to je wylacz.Jesli uzywasz cheat-a to graj bez niego lub tez graj na innym. Mozesz mi podac jaki masz win i czy masz jakis antywirus :D

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Sprawdz czy po crashu masz proces iexplorer.exe. Jesli masz to go zakoncz. Nastepnie wejdz w start > panel sterowania > odinstaluj prpgram > po lewej stronie bedzie skladniki i funkcje systemu windows, wejdz w to. W okienku odszukaj Internet Explorer i go odznacz. Pozniej ok i ten wytwor szatana zostanie odinstalowany :)

Opublikowano

Uzywasz cheatow? Powiedz mi jakie porogramy uzywasz podczas gry chodzi mi tutaj o komunikatory badz tez taki jak gamebooster. Jesli masz te programy uruchomione to je wylacz.Jesli uzywasz cheat-a to graj bez niego lub tez graj na innym. Mozesz mi podac jaki masz win i czy masz jakis antywirus :D

bez cheatow, bez gameboostera wlaczonego, niemam antyvirusa ;d a win 7 professional 32bit :)

Sprawdz czy po crashu masz proces iexplorer.exe. Jesli masz to go zakoncz. Nastepnie wejdz w start > panel sterowania > odinstaluj prpgram > po lewej stronie bedzie skladniki i funkcje systemu windows, wejdz w to. W okienku odszukaj Internet Explorer i go odznacz. Pozniej ok i ten wytwor szatana zostanie odinstalowany :)

mam explorer.exe to ten?

maniacz

dajcie +++ to nie boli ;]

http://www.warrocksignatures.com/sig/lichelios.png

lichelios.png

Opublikowano

bez cheatow, bez gameboostera wlaczonego, niemam antyvirusa ;d a win 7 professional 32bit :)

mam explorer.exe to ten?

Musi to byc proces iexplorer.exe(czyli przegladarka) Mam do Ciebie pytanie a czy ten crash pojawia Ci sie po wcisnieciu Z ? Poniewaz znowu jest ten bug ktory jest upierdliwy ^^

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Musi to byc proces iexplorer.exe(czyli przegladarka) Mam do Ciebie pytanie a czy ten crash pojawia Ci sie po wcisnieciu Z ? Poniewaz znowu jest ten bug ktory jest upierdliwy ^^

haha mialem tak na poczatku jakos 3-4dni temu ale nie nie wciskam Z i mimo to crash jest, iexplorer.exe niemam, mam tylko z chroma :D

zrobilem reset kompa i pogralem 20-25min i narazie bylo git :D wiec mozna zamknac narazie temat :D

maniacz

dajcie +++ to nie boli ;]

http://www.warrocksignatures.com/sig/lichelios.png

lichelios.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...