Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gender co o tym myślicie ?
Pozwolilibyście się przebierać dziecku chłopiec za dziewczynkę i w drugą stronę ?

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Tu nie chodzi o przebieranie, normalnie jak dziecko się rodzi określasz jego płeć w urzędzie, mężczyzna, kobieta. Ideologia gender mówi, że dziecko samo powinno się określić, do pewnego roku życia jest to ono,a później samo zdecyduje czy to kobieta czy mężczyzna. Moim osobistym odczuciu świat od zachodu schodzi na psy, lewactwo z Francji dochodzi nawet do takiej Polski, nikt nie przejmuje się problemem islamizacji w europie, państwa europejskie mają to w dupie i zajmują się głupotami

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Żenada, jak teraz wyrosło pokolenie uzależnionych od internetu dzieci, tak za parę lat pokolenie pedałów i lesbijek. Każde pokolenie jest gorsze od następnego, mam nadzieję że polaczki będą tępić takie osoby, bo to jest wbrew religii i jakiś moralnych zasad. Kto to widział żeby facet przebrał się za kobietę, a kobieta za faceta?

Chore.

Opublikowano

Prawda jest taka, że gdyby nie Kościół to w ogóle byśmy o tym nie słyszeli, a teraz wielką aferę robią.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Prawda jest taka, że gdyby nie Kościół to w ogóle byśmy o tym nie słyszeli, a teraz wielką aferę robią.

wszystkie prawdy kościoła i jego przykazania opierają się na naturze człowieka i jak go bóg stworzył , Jeśli bóg stworzył go kobietą taką ma pozostać po kres swych dni .

Jeśli nie kościół to już cały świat byłby dewiacki . co więcej społeczeństwo opiera się na kościele , więc żeby społeczenstwo , lud nie upadł potrzeba zwalczania tych herezji .

Opublikowano

Z drugiej strony gdyby nie kościół świat dawno przy przed w homoseksualistach i innym społecznym syfie ;)

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

Z drugiej strony gdyby nie kościół świat dawno przy przed w homoseksualistach i innym społecznym syfie ;)

nie do końca, przecież w starożytnym Rzymie homoseksualizm był na początku dziennym, a jest to jedna z najbardziej wartościowych epok pod względem kulturowym

@Down

tak ale homo jet spzeczny z natura ludzką

do ludzkiej natury należy popęd seksualny, są jednostki które ten popęd seksualny okazują w taki a nie inny sposób ;)

Do psiej natury również to nie należy, a często możemy spotkać psa który zabawia się z psem

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Pierwszy raz zgadzam się z kosciołem. Gdyby nie on Gender panoszył by się bez wiedzy większośći społeczeństwa ja nigdy swojemu synowi nie pozwole na to by określał swoją płeć bo skoro ma fiuta to jest facetem. Pedalastwo się rozmnaża a my mamy coraz mniej głosu. Mniejszość siada nam na głowy i w końcu to my będziemy tą mniejszością. Za 100 lat to właśnie związek między kobietą a mężczyzną będą zabronione.

Opublikowano

Chore, nic dodać nic ując. Ale popatrzcie, jak nas rząd sprytnie to wkręcił. Chciał, żeby to przeszło akurat w tym momencie, gdzie wyszło na jak kilka afer o pedofilię z księżmi. I teraz, gdy normalny ksiądz mówi, że to jest chore i nie można do tego dopuścić to mówią mu "Zajmij się pedofilią a nie się tu wtrącasz". Dokładnie wszystko przemyśleli i tak też zrobili. Co za popierdolona rzecz, żeby dziecko samo określało swoją płeć? Zauważyliście, że gdzie czasami wypełnia się ankiety i w opcji płeć jest kilka możliwości? "kobieta, mężczyzna, inne". Brak mi słów co się dzieje z Polską. A to tylko dlatego, żeby nie płacić kar z UE.

Opublikowano

Chore, nic dodać nic ując. Ale popatrzcie, jak nas rząd sprytnie to wkręcił. Chciał, żeby to przeszło akurat w tym momencie, gdzie wyszło na jak kilka afer o pedofilię z księżmi. I teraz, gdy normalny ksiądz mówi, że to jest chore i nie można do tego dopuścić to mówią mu "Zajmij się pedofilią a nie się tu wtrącasz". Dokładnie wszystko przemyśleli i tak też zrobili. Co za popierdolona rzecz, żeby dziecko samo określało swoją płeć? Zauważyliście, że gdzie czasami wypełnia się ankiety i w opcji płeć jest kilka możliwości? "kobieta, mężczyzna, inne". Brak mi słów co się dzieje z Polską. A to tylko dlatego, żeby nie płacić kar z UE.

Jak będziesz chciał inwestować pieniądze to zrobisz to w momencie, gdy masz najniższą krajową, czy w momencie, w którym trafisz 6 w lotka?

Opublikowano

nie zejdzie jeśli będziemy z tym walczyć

Dobrze, internetowy wojowniku xD

TOPIC

To jest postulat skrajnej, maniakalnej wręcz lewicy. Całkowite ekstremum. Tak samo jak skrajnie prawicowe świry mówią o nacjonalizmie i innych bzdurach tak samo skrajnym poglądem jest ideologia gender.

Problem jest taki, że prawicowcy to zazwyczaj takie tępe i pozbawione argumentów dzieci, że wyolbrzymiają ekstrema by oczernić całą resztę. Cios poniżej pasa, 0 uczciwości...

742611478555387739101.jpeg

Uczeń
Opublikowano

Żenada, jak teraz wyrosło pokolenie uzależnionych od internetu dzieci, tak za parę lat pokolenie pedałów i lesbijek. Każde pokolenie jest gorsze od następnego, mam nadzieję że polaczki będą tępić takie osoby, bo to jest wbrew religii i jakiś moralnych zasad. Kto to widział żeby facet przebrał się za kobietę, a kobieta za faceta?

Chore.

Już nie skreślaj następnych pokoleń świat idzie do przodu technologia komputery bron samoloty narkotyki to pokazuje ze cos sie dzieje więc że każde następne pokolenie jest "gorsze" to słabe stwierdzenie prędzej można napisać że każde pokolenie ździwia chociaz kiedys tez sie działy takie rzeczy tylko ludzie sie teraz zorientowali.Nie powiem że to popieram ale to jest wybór tych ludzi jak sie ubierają więc na chuj drążyć temat?.

Co ci zrobili muzułmanie? Pewnie przeczytałeś na wykopie, że to tacy źli ludzie którzy nie mają rozumu i godności człowieka. Przepraszam ale nic nie wiesz o islamie.

A ja za to wiem. Ci kozojebcy wjeżdżają do krajów europejskich - Spoko. Zaczyna być ich dość dużo np. w Francji. Wejdą do polityki jeśli będzie więcej islamistów w kraju niz reszty taki reprezentant islamu moze wygrac wybory (chora demokracja) wtedy wprowadzają szariat (Na to trzeba wielu lat ale teoretycznie jest to możliwe) i wtedy pozamiatane.Niech sobie siedzą w tej europie tylko trzeba ich trzymać na smyczy i nie budować meczetów na pstryknięcie ich palcem bo to stopniowa wolna zmiana kraju na ich korzyść a my do nich wyjechać za bardzo nie możemy :). I czy ty masz rozum i godność człowieka?

@Top

Co sądze ja o gender? Nic nie obchodzi mnie ono nikt na siłe za panienkę mnie nie przebierze to są wybory ludzi.

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

Już nie skreślaj następnych pokoleń świat idzie do przodu technologia komputery bron samoloty narkotyki to pokazuje ze cos sie dzieje więc że każde następne pokolenie jest "gorsze" to słabe stwierdzenie prędzej można napisać że każde pokolenie ździwia chociaz kiedys tez sie działy takie rzeczy tylko ludzie sie teraz zorientowali.Nie powiem że to popieram ale to jest wybór tych ludzi jak sie ubierają więc na chuj drążyć temat?.

A ja za to wiem. Ci kozojebcy wjeżdżają do krajów europejskich - Spoko. Zaczyna być ich dość dużo np. w Francji. Wejdą do polityki jeśli będzie więcej islamistów w kraju niz reszty taki reprezentant islamu moze wygrac wybory (chora demokracja) wtedy wprowadzają szariat (Na to trzeba wielu lat ale teoretycznie jest to możliwe) i wtedy pozamiatane.Niech sobie siedzą w tej europie tylko trzeba ich trzymać na smyczy i nie budować meczetów na pstryknięcie ich palcem bo to stopniowa wolna zmiana kraju na ich korzyść a my do nich wyjechać za bardzo nie możemy :). I czy ty masz rozum i godność człowieka?

@Top

Co sądze ja o gender? Nic nie obchodzi mnie ono nikt na siłe za panienkę mnie nie przebierze to są wybory ludzi.

no tak , ale jak wyślesz dziecko chłopca i przyjdzie ze szkoły w sukience , to będzie jego wybór ?

To nie jest żaden wybór ludzi , tak natura dała i tak ma być , a nie że ktoś sobie umyśli że zmieni płci , takich ludzi powinno od razu zabijac . Tylko zagrażają społeczeństwu .

Opublikowano

Jak ktoś jest facetem to ma się ubierać jak facet, jak ktoś jest kobietą to ma się ubierać jak kobieta. Koniec tematu. Jeśli spotkasz faceta który ubiera się jak kobieta, jebnij go w ryj, z drugiej strony jak spotkasz kobiete która ubiera się jak facet, traktuj ją jak faceta.

Ogolnie rzecz biorąc to te całe przebieranie się to pewnego rodzaju jakieś zaburzenia psychiczne, to powinno się leczyć bo jakoś nie wyobrażam sobie żeby zdrowy na umyśle człowiek zapragnął sie przebierać za kobiete lub odwrotnie.

Pojeby byly są i będą i trzeba sobie z tym radzić.

Opublikowano

Jak ktoś jest facetem to ma się ubierać jak facet, jak ktoś jest kobietą to ma się ubierać jak kobieta. Koniec tematu. Jeśli spotkasz faceta który ubiera się jak kobieta, jebnij go w ryj, z drugiej strony jak spotkasz kobiete która ubiera się jak facet, traktuj ją jak faceta.

Ogolnie rzecz biorąc to te całe przebieranie się to pewnego rodzaju jakieś zaburzenia psychiczne, to powinno się leczyć bo jakoś nie wyobrażam sobie żeby zdrowy na umyśle człowiek zapragnął sie przebierać za kobiete lub odwrotnie.

Pojeby byly są i będą i trzeba sobie z tym radzić.

ale oni kazują dziecią sę przebierać !

Uczeń
Opublikowano

no tak , ale jak wyślesz dziecko chłopca i przyjdzie ze szkoły w sukience , to będzie jego wybór ?

To nie jest żaden wybór ludzi , tak natura dała i tak ma być , a nie że ktoś sobie umyśli że zmieni płci , takich ludzi powinno od razu zabijac . Tylko zagrażają społeczeństwu .

Zabijać ludzi za ubiór to jak zabijać ćpunów za ćpanie bo teoretycznie też zagrażają społeczeństwu (wprowadzą kogoś w nałóg etc etc)

Psychika człowieka buduje się za dzieciństwa to wybór rodzica jaką dziecko pójdzie ścieżką jeśli ubierze chłopca w sukienke i go wyśle do szkoły to jest sprawa dziecka i rodzica.

Sorry ale nadal uważam że za dużo rozkminiania rzeczy które Was a także mnie nie dotykają.

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...