Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat surviveZ

Trololus2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Testował ktos cheata surviveZ? Nie dostaje sie bana od Punk bastera jak się używa z głową? Potrzebny jest mi tylko do patrzenia gdzie są itemy i ludzie ;) Pomoze ktos?

Pomogłem ? Daj + . Masz sprawe ? Pisz pw !

Opublikowano

Aktualnie ten hack ma Outdate i jest oczywiscie wykrywalny , lecz jeśli już dadzą nową wersje niewykrywalną to wiem że ci co robią cheata są naprawde dobrzy w tym co robią i jeśli używasz z głową nie powinieneś dostać bana, sam grałem kiedyś z miesiąc temu z 3dni a i tak zabijałem ciągle ludzi, aimbota nie uzywałem

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Aktualnie ten hack ma Outdate i jest oczywiscie wykrywalny , lecz jeśli już dadzą nową wersje niewykrywalną to wiem że ci co robią cheata są naprawde dobrzy w tym co robią i jeśli używasz z głową nie powinieneś dostać bana, sam grałem kiedyś z miesiąc temu z 3dni a i tak zabijałem ciągle ludzi, aimbota nie uzywałem

A SKĄD MAM wiedzieć kiedy będzie wersja niewykrywalna? Gdzie to i jak będzie pisało? W WarZ gram już od prawie roku i mam dość dobry safe MPCforum. Nie chciałbym wyłapać bana. Potrzebuje tylko do patrzenia jakie itemki są więc... Pomożesz?

Opublikowano

Wiesz wyłapać bana możesz i jeśli masz naprawdę dobre itemki nie ryzykowałbym, a to możesz sprawdzić na stronie cheata unkowncheats napewno wstawię jak będzie cheat niewykrywalny

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Ok czekam :) Wstaw to prosze odrazu jak bedzie niewykrywalny, bo aktualnie jest mi on potrzebny. Używam cheatów z głową i chodzi mi tylko o to, żeby nie było tak, że wejde na serwa i po sekundzie mam bana za tylko włączenie tego cheata. Jak powiadomisz mnie wtedy gdy będzie już niewykrywalny to Ci dziękuje ;)

Opublikowano

z tego co się orientuję twórca survivez'a aktualnie przestał aktualizować cheat. Powodem jest niby to, że ma inne plany i projekty. Na forum unkowncheats wspomniał jedynie:

This will be the last update for a while. Need a break and am busy with other projects at the moment.
Right now, I don't know when I will continue working on surviveZ. Perhaps in a few weeks, perhaps a few months... Don't want to promise anything... So have a look at the forums and be patient...

Jest jeszcze konkurencyjny forrest, ale posiada on mnóstwo błędów i nie ma takich bajerów co chociażby survivez.

Opublikowano

tego nie wie nikt. To tylko dobra wola twórcy, że tworzy coś za darmo. Przeglądaj fora typu unkowncheats i tam zazwyczaj ludzie dodają jakieś cheaty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...