Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Boty?

FourthHeroPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tbot jest najlepszy z teraźniejszych bocików na tle. Powodzenia!

Opublikowano

Ja bym się powstrzymał od używania botów. Ostatnio BP pisało że będzie ulepszać wykrywacza botów, więc jak narazie możecie się cieszyć T-botem, ale nie na długo.

@UP

Jak narazie nikt jeszcze takiego nie zrobił który ominie wszystkie zabezpieczenia w darkorbit

Opublikowano

Jest jescze VBot 1.2.5 jak ktos chce to pisac na priv.. (bije alienki,zbiera boxsy) Bot dziala w tle... nie jest zbytnio dobry ale zawsze coś..

Opublikowano

Ale ja już ostrzegam przed tbotem!!!! Z tego co czytałem na czacie w do zbanowali już ponad 100 graczy. I w tym jedno moje na int5 po dwóch dniach używania po jakieś 3-4 godziny... !!!!!!!!!

Opublikowano

Ale ja już ostrzegam przed tbotem!!!! Z tego co czytałem na czacie w do zbanowali już ponad 100 graczy. I w tym jedno moje na int5 po dwóch dniach używania po jakieś 3-4 godziny... !!!!!!!!!

Dasz screena czy coś ?

Opublikowano

straszycie i pieprzycie bzdury jak coś co klika naszą myszką i używa naszej klawiatury może być wykrywalne ?
ludzie BP was tylko straszy ! nie mam pojęcia jak by musieli je wykrywać...
co BP będzie banować za zbieranie dużej ilości skrzynek ? no pozdro joł !
fakt jeśli ktoś boci cholera wie ile to nie wątpie że dostanie bana LOGIKA !

Opublikowano

straszycie i pieprzycie bzdury jak coś co klika naszą myszką i używa naszej klawiatury może być wykrywalne ?

ludzie BP was tylko straszy ! nie mam pojęcia jak by musieli je wykrywać...

co BP będzie banować za zbieranie dużej ilości skrzynek ? no pozdro joł !

fakt jeśli ktoś boci cholera wie ile to nie wątpie że dostanie bana LOGIKA !

Dokładnie , jak ktoś boci po 48 godzin to niech się nie dziwi że Bp się nim zainteresowało ;)

Opublikowano

Między innymi, że teraz bp także się ciągle ulepsza. Czy jeśli np. ustawicie, że będzie zbierał skrzynki bonusowe to nie będzie jakieś dziwne, że widzicie skrzynkę której nie ma na ekranie i np. zbieracie je non stop bez ani jednego przystanku?

Myślicie, że tego nie da się wykryć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...