Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] pare pytan zwiazanych z gra.

kaszowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam parę pytań odnośnie gry, może gdzieś są odpowiedzi, nie wiem, nie szukalem ponieważ jestem leniem :P

Więc tak :

1. Ostatnio wbiłem 30sty poziom i zaczęłem grać rankedy. Póki co zagrałem 8 tych początkowych i dowiedziałem się, że jak skończy się ten sezon to będę musiał znów grać te 10. Prawda to?

2. Co to znaczy gg WP? Chodzi głownie o to WP

3. Kiedy zaczyna się kolejny sezon?

4. Ostatnio z kolegą i jego ekipą na poziomie Goldu grałem meczyk i mnie pochwalili, że dobrze farmie (+ - 100 farmy w 10 min) i abym spróbował pograć postaciami adc. Wszystko pięknie, na początek kupiłem ezreala już quadre na rankedzie zrobiłem pierwszy raz grając, ale co mi po tym jak nie mam runek? Więc jakie runy pod ADC kupić? (wiem, żę mogę z how2win czy mobafire coś podejrzeć, ale wolę zapytać.)

5. Jaka postać z ADC ma największy zasięg?

6. Jaki build dla Caitlyn, Ezreala, Sivir będzie dobry? (prosiłbym polskie nazwy)

7. Od 2ch dni mam dziwne lagi podczas gry (nic sie nie rusza przez okolo 30 sekund i po 5ciu minutach znów to samo). Wyczyściłem komputer z kurzy, przeskanowałem caluśki w poszukiwaniu wirusów, powyłączałem niepotrzebne programy i nic to nie dało. Pingu mam około 20-30 i FPS 300-400. Jak mogę wyeliminować te lagi?

Jak coś mi się jeszcze przypomni, to będę pytał. Póki co to tyle, liczę na szybką i wyczerpującą odpowiedź. Z góry dziękuję ;)

Opublikowano

Witam. Mam parę pytań odnośnie gry, może gdzieś są odpowiedzi, nie wiem, nie szukalem ponieważ jestem leniem :P

Więc tak :

1. Ostatnio wbiłem 30sty poziom i zaczęłem grać rankedy. Póki co zagrałem 8 tych początkowych i dowiedziałem się, że jak skończy się ten sezon to będę musiał znów grać te 10. Prawda to?

2. Co to znaczy gg WP? Chodzi głownie o to WP

3. Kiedy zaczyna się kolejny sezon?

4. Ostatnio z kolegą i jego ekipą na poziomie Goldu grałem meczyk i mnie pochwalili, że dobrze farmie (+ - 100 farmy w 10 min) i abym spróbował pograć postaciami adc. Wszystko pięknie, na początek kupiłem ezreala już quadre na rankedzie zrobiłem pierwszy raz grając, ale co mi po tym jak nie mam runek? Więc jakie runy pod ADC kupić? (wiem, żę mogę z how2win czy mobafire coś podejrzeć, ale wolę zapytać.)

5. Jaka postać z ADC ma największy zasięg?

6. Jaki build dla Caitlyn, Ezreala, Sivir będzie dobry? (prosiłbym polskie nazwy)

7. Od 2ch dni mam dziwne lagi podczas gry (nic sie nie rusza przez okolo 30 sekund i po 5ciu minutach znów to samo). Wyczyściłem komputer z kurzy, przeskanowałem caluśki w poszukiwaniu wirusów, powyłączałem niepotrzebne programy i nic to nie dało. Pingu mam około 20-30 i FPS 300-400. Jak mogę wyeliminować te lagi?

Jak coś mi się jeszcze przypomni, to będę pytał. Póki co to tyle, liczę na szybką i wyczerpującą odpowiedź. Z góry dziękuję ;)

1.Nie,będziesz musiał zagrać 1 rankeda i wydzieli Cię do dywizji po Twoim MMR.

2.good game well play (dobra gra itp.).

3.Na początku stycznia lub w połowie owego miesiąca.

4.Zrób runki podstawowe,jeśli będziesz chciał to pisz w dziale buildy/runy,a runy musisz kupić.

5.Cait,mniejszy ale też ogromny tristana.

6.Na typowe ADC to:berserkery>krwiopijec>widomy tancerz>infinita>ostatni szept>guardian,na ez'a zamiast widmowego tancerza,trinity force i składaj ją jaką drugą.

7.Weź ustaw klatki na stabline,te fps'y są dziwne.

Opublikowano

1.Tak

2.Good Game Well Played -Dobra gra emm dobre granie/zagranie (nie wiem jak to dokładnie przetłumaczzyć)

3.Dokładnej daty nie znamy ale nie długo

4.Czerwone- 0.95 ad Żółte-Armor Niebieskie-MRS Quint- AD/Lifesteal

5.Tristana bez skilli , kogmaw ma największy na w

6.Cait- Ostrze nieskończoności , Krwiopijec , Berserki , widmowy tancerz , banshee

7. Spróbuj zmienić ustawienia grafiki

1360337495-U363674.jpg

Opublikowano

1. Tak, to prawda.

2. GG WP - Good game well played, w wolnym tłumaczeniu dobra gra, dobrze się grało

3. Za jakiś mniej więcej miesiąc.

4.Sorry nie pamiętam dokładnie nazw, ale te brązowe na dmg, żółte na pancerz, niebieskie na mr a te duże na lifesteal lub dmg.

5. Z autoattackow caitlyn, na ulcie Twitch.

6. Na Caitlyn i Sivir pierwszy krwiopijec, potem tancerz, pomiędzy nimi buty, potem ostrze nieskończoności, następnie ostatni szept (jeśli przeciwnicy budują wcześniej armor, radzę wcześniej go zbudować), na koniec cos na Def, anioł stróż lub całun banshee. Na eza pierwszy moc trójcy, potem buty, następnie krwiopijec, ostrze nieskończoności, ostatni szept i coś na Def, tu możesz kupić lodową rękawice. Buty oczywiście bersekerki w obu przypadkach (tak właściwie w trzech xD)

7. Nie znam się na tym za bardzo, ale winą może być dostawca neta, lub lagi servera.

Opublikowano

Ooo tak, swietna rotacja :) 2 nowe adc do przetestowania + lee sin ktorego planowalem kupic, a tu za darmo moge sobie pograc :D

jakby jeszcze mogl mi ktos napisac co po kolei zabijac jako jungler bylbym wdzieczny :)

Opublikowano

Ooo tak, swietna rotacja :) 2 nowe adc do przetestowania + lee sin ktorego planowalem kupic, a tu za darmo moge sobie pograc :D

jakby jeszcze mogl mi ktos napisac co po kolei zabijac jako jungler bylbym wdzieczny :)

Blue>wilki>wiedźmy>red i potem lecisz z gankami i wilki/wiedźmy/golemy,chyba że grasz postaciami manaless to pierwszy red.

Opublikowano

Jako adc polecam Varusa. Wycarruje nie jeden przegrany mecz! :)

szafanaciuchy_eune_91_3_nozg.png

Są brązy i głupie brązy, ale żeby do Hogwardu sie nie dostać?

Opublikowano

1. Są nagrody za showdown? (jesli tak to jakie?)

2. Uzywanie programu, ktory pokazuje za ile sie zrespi jaki buff jest dozwolony?

3. Kto się nadaje na solo topa i jest w stanie wycarrować łatwo gre? Fiora czy Kha'Zix? ( jakie są +y i -y każdej postaci?)

Opublikowano

1. Są nagrody za showdown? (jesli tak to jakie?)

2. Uzywanie programu, ktory pokazuje za ile sie zrespi jaki buff jest dozwolony?

3. Kto się nadaje na solo topa i jest w stanie wycarrować łatwo gre? Fiora czy Kha'Zix? ( jakie są +y i -y każdej postaci?)

1.Są avatary-graj nowe tryby(musisz wygrać 3x) oraz premade z kolegą to dostaniesz 2 avatary(śpiesz się).

2.Raczej nie,ale trudno wykrywalny.

3.Kha jak już coś(heal,slow,doskok,mechanizm escape,wysoki DMG,mocne 1v1)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...