Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Zintegrowana karta dźwiękowa...

Kamo1211

Pytanie

Opublikowano

Witam,mam mianowicie ten problem iż tak jakby nie chciało mi przyjąć sterowników do karty dźwiękowej.Wpisuje w google nazwe płyty głównej,pobieram owe sterowniki do audio i lipa.Może wy mi coś pomożecie co może być rozwiązaniem.Oto parametry :

-Płyta główna :ASRock G31M-GS

Zresztą więcej chyba nie potrzeba,jeśli będzie potrzeba to podam.Prosze o pomoc ;)

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Menedżer urządzeń, odnajdź kartę dźwiękową, właściwości i zakładka szczegóły, po czym przepisz/skopiuj nam identyfikator sprzętu i powiedz Jaki system, i ilo bitowy. Znajdziemy coś :)

Opublikowano

Niestety nie , po preskanowaniu wyskoczyło mi tylko od Grafiki , monitor i Ethernet.Ktoś ma pomysły jeszcze jakieś? Wszędzie piszą że Realter ALC662 są do mojego dźwięku ale to nie pomaga.Bardzo lipnie bez dźwięku ;D

Jeśli próbujesz odnaleźć model swojej karty dźwiękowej, możesz posłużyć się programem Everset Ultimate - on wyświetla nazwy wszystkich podzespołów podłączonych do urządzenia.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Niestety nie , po preskanowaniu wyskoczyło mi tylko od Grafiki , monitor i Ethernet.Ktoś ma pomysły jeszcze jakieś? Wszędzie piszą że Realter ALC662 są do mojego dźwięku ale to nie pomaga.Bardzo lipnie bez dźwięku ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...