Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Plugin na gildie..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanie , czy wiecie może jaki plugin na gildie jest na serwerze skkf'a ? poniewaz on mi sie najbardziej podoba :) i chcialbym go miec a nie wiem ktory to :D

Opublikowano

Kup albo napisz taki plugin.
Ceny pewnie od 50 do 300 zł przelewem.
Nie ma takiego pluginu do pobrania !
Nauczcie sie wkońcu nie ogary !

10868302_191445524359374_550385651884749

Opublikowano

Plugin csrvguild został napisany przez niejakiego tomekkaja z pomocą cubixa. Początkowo plugin miał być ogólnie dostępny ale potem zdecydowano się żeby był autorski na skkf.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ten plugin jest autorski a on raczej nie upowszechnił go... Tak jak kolega wyżej możesz kupić go od 50 zł wzwyż. Już nie piszcie ludzie że chcecie plugin od skkf'a i jak go zdobyć bo go nie zdobędziecie raczej chyba że za opłatą ktoś zrobi podobny

Opublikowano

A wie ktoś może o takim pluginie / skryptcie który daje że nad głową pisze nazwa gildi i jeżeli ona ma soj to niebieski , jezeli ktos jest w tej samej gilldi to zielony , a normlanie czerwony? poniwaz widzialem taki plugin/skrypt na innym serwerze , głownie to własnie chodzi mi o to w tym pluginie . mam jeszcze 2 pytanie : Czy UltimateClans ma takie napisy nad głową?

Opublikowano

A wie ktoś może o takim pluginie / skryptcie który daje że nad głową pisze nazwa gildi i jeżeli ona ma soj to niebieski , jezeli ktos jest w tej samej gilldi to zielony , a normlanie czerwony? poniwaz widzialem taki plugin/skrypt na innym serwerze , głownie to własnie chodzi mi o to w tym pluginie . mam jeszcze 2 pytanie : Czy UltimateClans ma takie napisy nad głową?

Taką możliwość daje NametagEdit:

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/nametagedit/

Opublikowano

SKKF ma autorski plugin ;) Może niedługo znajde czas i napisze taki plugin troche uboższy niż ten który teraz napisałem i udostępnie go na MPC ;)

Opublikowano

Jak chcesz taki plugin znajdz użytkownika Teapot418 na ts xcrafters i poproś go o napisanie takowego. Za 600+zł ci sprzeda. On pisał pluginy pod xcrafters, skkf,myharda.

1390144171-U592769.png

• 5 tygodni później...
Opublikowano

@up
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA jebłem myharda?
Kamcio sprzedaje ten plg za 700zł i to jest jego plg tak jak inne:
kEloRating
kGildie <- Takie jak na skkf
kGildie2 <- Takie jak na mchc
kGildie3 <- Takie jak na xcrafters
I jakieś mniejsze ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...