Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zacząć zabawę ?

Shaggy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Ostatnio zakupiłem Diablo 3. Przeszedłem act I Barbarianem ale dalej coś mi nie szło. Prosze was o jakieś top tipsy jaka postać jest najlepsza na start, i jakieś pożyteczne poradniki itp.

Z góry dzięki.

Opublikowano

Hmmm. Zależy w czym wymagasz pomocy. Po prostu lecisz do przodu wykonując zadania, które otrzymujesz i tak cały czas w kółko :D. Najlepszą postacią dla newbie ale i nie tylko jest barb, całkiem niezły dmg, obrona, tankowaty. ;)

Opublikowano

Jak nie dajesz sobie rady to popraw eq. Więcej rzeczy pod dmg, korzystaj ze slotów w przedmiotach. Poczytaj też sobie nieco o skillach i wybierz dla siebie najlepsze. W domu aukcyjnym na małym lvl nie ma co kupować. Nie marnuj na to kasy.

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

Jak nie dajesz sobie rady to popraw eq. Więcej rzeczy pod dmg, korzystaj ze slotów w przedmiotach. Poczytaj też sobie nieco o skillach i wybierz dla siebie najlepsze. W domu aukcyjnym na małym lvl nie ma co kupować. Nie marnuj na to kasy.

Aktualnie mam 26 lvl 218dps i 4k życia jak narazie starczy? I teraz jestem w 3 act (chyba).

Opublikowano

Sprawdź czy w domu aukcyjnym są dobre bronie, które dodaja Ci dps w rozsądnej cenie. Od 5k do max 10. Na tym poziomie zwracaj tylko uwagę na dmg. :)

Opublikowano

Broń - zielony, Hełm - czerwony dla expa lub fiolet więcej hp. Reszta pod siłę czyli czerwony. Sory, że kolorami, ale nazw nigdy nie pamiętam. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...