Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Rankedy off

gawronzzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Ma ktoś może info dlaczego rankedy są wyłączone. Nastawilem się dzis na nolifienie z kumplami przez noc na 3jkach rankach a tu kiszka :<

;p

Opublikowano

Po co ten płacz dzieci, idźcie oglądać dobranocke i spać a nie już do feedowania wam tak spieszno -.-

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia".

Opublikowano

Po co ten płacz dzieci, idźcie oglądać dobranocke i spać a nie już do feedowania wam tak spieszno -.-

nie płacz nie płacz. Tylko proste klasyczne pytanie. Bo gdy zakładałem na tej stronie konto to jeszcze w pieluchy srałeś.

Teraz już na lola można wbić ale rankedy nadal off.

;p

Opublikowano

Rankedy rankedami, ale kolejka też fajna :D

63QdA.jpg

Zapewne przygotowują się do patcha, albo coś im padło w serwerach, dlatego.

Opublikowano

To chodzi o lagi. Grałem ARAMa dla rozerwania się i pod koniec enemy skarżyło się na lagi - nie wierzyłem im. Patrzę, a tu "Zapognięto porażce" no masakra.. nawet IP nie dostałem.

A teraz dostałem bana 15 minutowego na kolejkę bo niby odrzuciłem za dużo gier.. ciekawe jakim cudem jak czekałem 10 minut na jedną grę po czym od nowa szukałem i dupa.

Opublikowano

Ta, Riot coś tam dawał w service status że mają problemy z lagami od 3 godzin, w pewnym momencie wyłączyli rankedy i teraz ogólnie wyłączyli.

Opublikowano

Lagi to teraz normalka :D.

Jak ktoś teraz przegrał to miał odpuszczoną przegraną.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Witajcie. Ma ktoś może info dlaczego rankedy są wyłączone. Nastawilem się dzis na nolifienie z kumplami przez noc na 3jkach rankach a tu kiszka :<

Próbowałem zagrać normala, wywaliło. Próbowałem się zalogować nie szło, a jak coś to kolejka po 40 min... Po jakiś 20 minutach sprwadziłem, i okazało się, że od razu zalogowałem i miałem 10 minute rozgrywki. 4 vs 1 :)

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...