Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Infestation

zawodowysnajper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam procesor intel pentium Dual 1,8 Ghz, karta graficzna NVIDIA GeForce 8800 GTS RAM 3GB.

I jedno małe pytanie jeszcze mam płytę główną ASUS P5VD2-VM/SI.Jaki procesor zapasowałby do tej płyty głównej gdzieś do 350 zł.

więc tak mój problem polega na tym że właczam WarZ(Infestation) wchodzę na serwer ładuję się czekam gdzieś 4 minuty,

po załadowaniu pojawia się postać wielka ścina że niemoge nic zrobić przez 3/5 sekund i wywala Disconnect serwer

dodam że mam ustawione wszystko na low.niekiedy działa ale tak z 20 fps najwięcej mam i ścina cały czas co mogę z tym zrobić co kupić lepszego ????

Opublikowano

Dokup ramu do minimalnie 4 i polecam zmienić procek na i5 jakiś minimalnie 2.4 ghz. Ja mam procka i7 3.2 GHz, dobrą grafe i 8 ramu a i tak musze grać na low. Poprostu Infestation nie jest z optymalizowane. Trzeba mieć kosmicznego kompa żeby grać w WarZ na ULTRA. A co do wywalania z gry to spróbuj przeinstalować czyli usunąć wszystkie pliki związane z grą i znów pobrać i zainstalować.

Pomogłem ? Daj + . Masz sprawe ? Pisz pw !

Opublikowano

Przede wszystkim absolutne minimum to 4gb ramu jeżeli chcesz grać na colorado, a na californi 8gb ramu. Procesor również do wymiany. Z tego co widzę płyta szału nie robi i tak troszkę biednie jest jeśli chodzi o wsparcie dla procesorów. Ja bym troszkę zainwestował i zrobił sobie tani zestaw oparty na i3, ale to ja.

-Asus P7P55D-E LX

- i3 550 3,2GHz

- 4 GB RAM

-Asus Radeon HD 7790

^To nie jest najwydajniejszy zestaw i nie trzeba się tym sugerować.Podałem tylko taki przykład jakbym to ja widział.

nie trzeba mieć super sprzętu, żeby mieć te 40-60fps, ale owszem optymalizacja jest tragiczna. Szczególnie jak widzi się zacinki, crashe w czasie pvp.

@up masz syf w kompie i tyle. Ja mam teraz i5-4670k, "dobrą grafę", 8gb ramu i przy rozdziałce fullhd nagrywam sobie wszystko przy 50fps. Oczywiście włączone tylko najpotrzebniejsze rzeczy ( wyłączone zbędne usługi, gówna z autostartu.) Planuję sli i ssd i kto wie, wtedy już bardziej skupię się na streamowaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...