Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exploit na Cassio.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Tak ostatnio czytałem tutaj tematy o skryptach na Cassio i ktoś podał link do tematu (forum BoLa) z dopiskiem, że to jest skrypt na Cassio i dodatkowo exploit, że pasywka robi się z samych AA. Czy to możliwe? Wchodziłem tam lecz to jest VIPowskie więc nic z tego.

Są jeszcze ciekawe exploity na Cassio (free) ?

A jak Marcoly możesz (bo Ty się znasz) to podałbyś może najlepszy skrypt na Cassio (Free) ? Wiem, że nie mam co się spodziewać cudów bo nie ma PROdiction ale zwykłe iCassio nie wystarcza mi już w platynie. Bo co innego grać w silver-gold, a plat na tym skrypcie.

Opublikowano

Nie ma żadnych exploitów na Cassio dla free userów, tak samo z dobrymi skryptami na Cass. ;3

Jakbyś miał VIP'a to mogę polecić Merciless Cassiopeia.

Opublikowano

Tak darmowy pasyw Cassio na AA jest możliwy, ale skrypt jest płatny kosztuje 15 USD około 45 zł, jest uznawany za najlepszy skrypt dla cassio, ale potrzebujesz vipa do niego. A jeżeli chcesz jakiś free do Cassio to myślę że ten będzie najlepszy, ale nie testowałem bo ja używam Merciless Cassio, który też jest dla Vipów ale nie jest płatny.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

No tak okej dla vipa ale ja przy kasie będę dopiero po sylwku jak wszystkiego nie wydam.. Nie ma nic lepszego od iCassio i od plugina Red... coś tam?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...