Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z wejściem audio.

SiemusVip

Pytanie

Opublikowano

Witam. Od pewnego czasu martwię się o moje wejscie audio.

Miałem słuchawki, i co jakiś czas rozłączało lewą słuchawkę gdy wciskałem mini-jacka do wejścia.

Żeby działały na dwie, musiałem tak wtykać, aby nie było do końca, tylko tak jak by wisiało na luzie. Ta wtyczka prawie odpadała.

Ale już opisuję dokładniej. Tamte słuchawki mi się zepsuły ale ja je już długo miałem, więc kupiłem nowe.

Mam te nowe od 3 dni, do dziś frontowe wejście audio działało bezzarzutowo. Słuchawek nie używałem przez kilka godzin, a wtyczka była cały czas wciśnięta bo przed odłożeniem słuchawek gadałem z kolegą i działało normalnie. Chciałem teraz posłuchać muzyki, włączam i nagle lewa słuchawka nie działa.

I teraz tak. Szukałem kart muzycznych (dźwiękowych) podłączanych na USB. Pytanie do was; czy opłaca się kupić takową kartę i czy działa normalnie, I CZY W MOIM PRZYPADKU działało by normalnie ?

Proszę o odp. ;c

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od pewnego czasu martwię się o moje wejscie audio.

Miałem słuchawki, i co jakiś czas rozłączało lewą słuchawkę gdy wciskałem mini-jacka do wejścia.

Żeby działały na dwie, musiałem tak wtykać, aby nie było do końca, tylko tak jak by wisiało na luzie. Ta wtyczka prawie odpadała.

Ale już opisuję dokładniej. Tamte słuchawki mi się zepsuły ale ja je już długo miałem, więc kupiłem nowe.

Mam te nowe od 3 dni, do dziś frontowe wejście audio działało bezzarzutowo. Słuchawek nie używałem przez kilka godzin, a wtyczka była cały czas wciśnięta bo przed odłożeniem słuchawek gadałem z kolegą i działało normalnie. Chciałem teraz posłuchać muzyki, włączam i nagle lewa słuchawka nie działa.

I teraz tak. Szukałem kart muzycznych (dźwiękowych) podłączanych na USB. Pytanie do was; czy opłaca się kupić takową kartę i czy działa normalnie, I CZY W MOIM PRZYPADKU działało by normalnie ?

Proszę o odp. ;c

Sprawdź czy wgl słuchawki nadal działają ci Podepnij pod tylne wejście i zobacz Możliwe że przednie wejście ci się spaliło

1390144171-U592769.png

Opublikowano

No właśnie z tylnym jest to samo ale to wina tego że kiedyś się zdenerwowałem iii coś tam zrobiłem : F

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...