Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Se wt191 pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-mam se wt19i dziś kupiony o chce sobie wgrać kilka gier na androida i gdzie je mam wgrac

-moge miec jeszcze internet za free

Opublikowano

Wgrywasz je do pamięci telefonu, następnie uruchamiasz jakiś menadżer plików na telefonie. ASTRO polecam. I musisz odnaleźć teraz plik w formacie .apk w pamięci telefonu, po czym go otwierasz i dostajesz pytanie czy chcesz zainstlować. Instalujesz i grasz.

Opublikowano

najpierw to zrootuj telefon bo nic nie zrobisz bez tego

jeśli to z nowszej serii z zablokowanym bootloaderem to sobie odpuść i daj to zrobić komuś kto ma choć trochę pojęcia jak odblokować telefon

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@up

Co ty pieprzysz, tak za przeproszeniem? Jaki root? Jaki bootloader? Wystarczy, że wrzuci apke na kartę pamięci i później otworzy ją jakimś file explorerem i zainstaluje. On nie wgrywać jakiegoś roma, czy nie wiem o co ci chodziło, ale on chce zainstalować jakąś prostą grę/aplikacje.

@top

Tak poza tym to nie musisz ściągać aplikacji z chomikuj czy tam innych stron, wrzucać na kartę i instalować, ale wystarczy, że wejdziesz w Google Play i z stamtąd będziesz ściągać aplikacje. Aplikacja automatycznie Ci się ściągnie i zainstaluje na twoim telefonie.

Opublikowano

W ustawieniach (w androidzie 4.0 wzwyż) jest opcja 'Nieznane źródła'. Włącz ją. Następnie zainstaluj aplikację - którą wcześnie wrzuciłeś na kartę SD/pamięć wewnętrzną - byle jakim menedżerem plików.

47362780109263822056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...