Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Łucznik.

mazurek99914

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Niedlugo będę mial albo 70kk albo 645 nd. Mam lucznika 64 lvl z 65 profa, bez eq. Mam tez woja z warem +8 z buildem 0/40/1/38 i profka 53. Mam plan żeby sprzedac tego warka w pudle tylko nie wiem za jaka cenę. Gram na enigmie. Planuje kupić wk +7 okolo, dobre eq, wr, moze sp5 jak zostanie kasa, resy. Narazie mam na luku sp2 +5, sp1 nie mam a 3 zrobie. Czy to dobry plan ?

Opublikowano

1 sp woja sprzedasz za 12kk w pudle.

Kup sobie wk +9 99j za 23kk kupisz. To bedziesz mial odrazu na lod. Sp 1 to jest kwestia 15 minut, 3 sp na luka nie jest tak potrzebna jak ci sie nudzi to mozesz zrobic. Sp 5 na luka jest dobra do pvp. :)

70hs.png
Opublikowano

Dzięki za pomoc. Chce kupić wk +7 bo chcialbym mieć trochę kasy na up sina. Mam jeszcze klika pytań. Jakie wybrać akcesoria tzn bizu, na jaki lvl? Ile kosztuje kapelusz malpy ? Na czym mozna zarabiac na moim,lvl ? Za bledy przepraszam, ale pisze z telefonu.

Opublikowano

Po co ci kapelusz malpy? dla szapnu?.

Mozesz isc na loch shanera na wk i dropic piorka, bizu na swoj lvl wez na 62 jest chyba wejdz na nb i akcesoria wez lvl 60-70 i sobie kup.

70hs.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...