Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klasa pod PvE/PvP

Evedoo9876

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jaką klasą zagrać szukam takiej która wbije się zadaj dużo dmg zanim coś mnie walnie i ma szybko bić. PvE/PvP

z1og.png

Opublikowano

Hmm, no to chyba warrior ;) Jest najszybszą klasą, robi całkiem spory DPS przy ogarniętym combo, ma mnóstwo dodge'y, odskoków itp.

Jest rewelacyjny do PvP no i do PvE też jest super, jako jedyna klasa ma dwa tryby gry - defense i offensive ;)

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Popieram kolegę wyżej. Sam gram Warrior'em. Niestety jest to dość trudna klasa jeżeli będziesz grał solo. Ale zawsze na Anglojęzycznych serwerach można się dogadać i exp'ić, jednak jak będziesz grał solo to polecam wykonywać MPCforum qust'y. Ja ich nie robiłem i mam zaniżony poziom w stosunku do moich przeciwników z jakimi mi przychodzi walczyć.

76561198125051086.png

Moja konfiguracja: MSI 970A-G46 | AMD Athlon II 240 3.43GHz | WDC WD5000AADS | WDC WD20ERZX | MSI GTX750 + BenQ G920HDA + SONY SDM HS-73 |

Opublikowano

Tak jak wyżej, Warrior. Jest szybki, dobry dmg, dość wytrzymały jak na tą klase. Tylko musisz ogarnąć uniki :D

Opublikowano

koolega wyzej ma racje

chociaz nie do konca

Koleżanka, jak już :p

Takie było moje wrażenie, gdy grałam Warriorką, ale nie dla mnie taka klasa, wolę coś na dystans [sorcerer/archer], więc na te postacie wróciłam. Znajomy gra Warriorem i całkiem, całkiem mu to idzie :)

Dla mnie Warrior ciężki jest, bo trzeba uniki robić, czego ja po prostu nie potrafię... Dlatego napisałam o nich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...