Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Sponsora , ArcticMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje sponsora na projekt ArcticMT2

Strona i forum już jest : http://www.arcticmt2.xlx.pl

Korzyści Sponsora:

- Wyróżnienie na stronie

- Wysoka posada na serwerze

- 50% Zarobków Serwera

Jest to projekt których jest bardzo mało , min będzie to easy/medium choć bardziej pod medium na którym pliki są wgrane do 150lvl , lecz początkowy próg levelowy będzie 99 .

Nie będzie dziesiątek zbroi i broni tak jak na większości , przykładowy system ulepszeń : Miecz bojowy - > Miecz Trytona - > Śmiercionośne ostrze

I Wiele innych zalet

KONTAKT

GG: 15661977

FB : Facebook.com/djboom96

Lub Na FORUM

Opublikowano

@Up. Technik bierze 50% za to, że coś robi. A Ty pierdolisz, że sponsor, który sra na ławę złotówkami ma dostać więcej?

Opublikowano

wykryło mi wirusa na twojej stronce. Słabo sie postarales to przeciez gotowiec po lekkiej modyfikacji.

pewnie avast.. ;) przeskanuj dr web jest świeża i czyściutka.. gotowiec , gotowcem , skrypty i tło zmienione ponadto wirus jest dlatego że strona jest na darmowym hostingu..z czasem startu serwera wykupie oczywiście na rok i strone i forum z domeną .PL

Byleby serwer się odróżniał...

Z Góry informuje iż wczesnie , nawet bardzo wczesnie szukam sponsora ponieważ projekt bedzie kończony we wakacje dopiero , dlatego że jestem w ośrodku wychowawczym niestety tak się złożyło ale mniejsza o szczegóły , większa o to że admin serwera których brakuje wychodzi już we WAKACJE!!!

ArcticMT2 Zdominuje większość serwerów , gdy będę musiał , będę pracował 12h dziennie nad serwerem

Tak jak było z ox... nie mogłem naprawić ox albo pytania nie działały albo coś szło nie tak.. NIE UDPUŚCIŁEM ! od godziny 13:00 - 05:30 Naprawiałem i naprawiłem - z tego wynika że nigdy nie odpuszczam a mój twardy charakter i silna wola jest dzięki siłowni ...krótko mówiąc jeżeli coś postanowie = ZROBIE TO!

Potwierdzenie że to żaden FAKE - Beta Test Dropu i Expa , Beta Client - 2013-07-131000411_474074892678643_102486855_n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...