Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Drop Hacka na Metin2 PL.

kox141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest na pewno jakiś drop hack wraz z jakimś botem :)

ostatnio biłem metina zazdrości koleś cały czas spota lurał z pelerynek ( mobber hack ) gdy już ubiłem metka, w ułamku sekundy zauważyłem, że mi ku dropneło

a po sekundzie zniknęło !

Opublikowano

W powszechnej świadomości DH jest zablokowane, i ma tak pozostać. Przykro mi autorze, tu tego nie znajdziesz :)

dostałeś wyjaśnienie :)

-==-

owszem na pewno jest jakiś działający :) ale nikt go nie udostępni ;]

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Nie ma Drop Hacka ? To czemu użytkownik Empi. się nim chwali że ma ? Ludzie jesteście chamy macie DropHacka nikomu nawet na pw nie chcecie podać po prostu c.wele w jakim kraju my mieszkamy ? Dlatego Polacy są nie szanowani w innych krajach tacy jak Empi. to jest przykład największego skur... na świecie

Opublikowano

Drop hack działa, nie dam linku bo za dużo dzieci :)

Właśnie zapierdalam szkaty blasku :*

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

czemu nie podaćie , Ostatnio Uklepywałem metki w Red Lasku i Podleciał jakiś 76 i Podpierzył mi cały drop .

Wiem że i tak mi nikt linka nie wyśle na PW , ale proszę jak macie Linka do DH to mi go wyślijcie ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...