Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] na levele za cobbla ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Szukam plugin na awansowanie na różne poziomy za kopanie cobblestone. np. po wykopanie 100 cobla awansujemy na 1 poziom, a po 200 już na 2. Wie ktoś może jak to zrobić? Z góry dzięki :)

x

Opublikowano

@up, zaraz dam edita i powiem czy dobry ;)

EDIT: Nie chodziło mi o RPG.... Chodzi mi o to, że po wykopaniu iluśtam cobblestone otrzymuję się jakiś level. Przykład? psvmc.pl

x

Opublikowano

Myszek_PL, to nie działa. Po wykopaniu 25 STONE (tyle ustawiłem) nic niema. komenda /punkty wgl. działa ale pokazuje się tak jak jest w configu czyli

send "   &6» &7Punkty: &6%{pkt.%player%}"
		send "   &6» &7Poziom: &6%{lvl.%player%}%"
		send "   &6» &7Autor: &6Myszek_PL"

Podczas reloadu skryptu, wykrywa mi 39 błędów. Mam nadzieję, że to naprawisz :)

x

Opublikowano

zgapiac umiesz tylko ? nic oryginalnego nie umiesz wymyslec ? bo PSVMC.PL jest lepsze i zawsze bedzie, to nie znaczy ze musisz zgapiac juz .

sygna_frikos.png

Opublikowano

panie up.... nie chodzi mi o zgapianie. duzo sewerow ma taki skrypt lub plugin. np. skkf/mchc i inne serwery. wiec moge rownie dobrze powiedzieć że to psv zgapia od innych. ale tak nie powiem, niemam zamiaru.

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...