Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Private Czy Global?

KOGUTNL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie mam pytanie na czym warto grać Globalu czy privacie?

jak privacie to jakim taki co chodzi 24/7.

Drugie pytanie jak bym zaczynal grać kim zagrać? Najłatwiej..?

dziekuje za odpowiedź.

.

Opublikowano

tak jak w temacie mam pytanie na czym warto grać Globalu czy privacie?

jak privacie to jakim taki co chodzi 24/7.

Drugie pytanie jak bym zaczynal grać kim zagrać? Najłatwiej..?

dziekuje za odpowiedź.

Priv serwer : NovaMt2 już stoi 4 miesiące i idzie już 5... Jak się dobrze trafi na serwer to można tez się fajnie pobawic...

Opublikowano

Ja bym Ci radził na początek zagrać na privie, ponieważ dowiesz się nieco o Metinie. Tak jak wspomniał damiano-89 NovaMt2 to dobry priv ale privy Ci się szybko znudzą więc polecam Metinka Pl, będzie Ci ciężko wbić ten wysoki lv ale później będziesz miał tą satysfakcje i chęć do gry.

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja bym Ci radził na początek zagrać na privie, ponieważ dowiesz się nieco o Metinie. Tak jak wspomniał damiano-89 NovaMt2 to dobry priv ale privy Ci się szybko znudzą więc polecam Metinka Pl, będzie Ci ciężko wbić ten wysoki lv ale później będziesz miał tą satysfakcje i chęć do gry.

Pozdrawiam

Ja tam bym powiedział odwrotnie. Lepiej zagrać na globalu, dowiedzieć sie jak sie skille rozkłada, jakie najlepsze eq na dany lvl.. wbijesz na takiego priva bez wiedzy zabijesz psa masz 50 lvl xD. I nie wiesz co dalej robić. Tak jak mnie się koleś pytał na privie "jak sie ulepsza bodziem?".. Spytałem czy grał na PLu, powiedział że nie. Na globalu zdobędziesz troche wiedzy o grze, jak co robić, a potem dopiero na privy.

niespamujemy.gif

Uzależniony od zmieniania telefonów xD

Opublikowano

Privy to zależy jakie bo Hamachi lub Root to max Tydzień ale Dedyki to min. Miesiac bo na tyle się placi z góry więc jakoś cos koło tego by było.

Pozdrawiam. SSacz

Mój Profil Youtube.

Opublikowano

ok wporzo bo ja zacznam dopiero gre i dlatego sie pyt..

a na normalnch stronkach metina sa jakies poradniki bo bym chcial sie co nieco dowiedziec sory ze tak ale wole na gotowo i najlepsze

.

Opublikowano

poszukaj w dziale Dyskusje ogólne ;p

polecam na poczatek jakies hacki waidomo nie kazdy jest odrazu kox ;p

Ja polecam Global poniewaz postoi dluzej od prv

pozdro!

9e3aa330973f.gif

-> Diwang2- Szaman "ProStak" 86lv+ <- głowny char ;p

Opublikowano

więc tak zdecydowanie global to po 1 ... masz wiekrza pewnosc ze nie upadnie ogolnie wiecej ludzi jednym slowem Lepiej, prywaty(mi ) szybko sie nudza... a co do postaci polecam Sura wpn(staty 1 int 1 wit) skille w czarowany miecz a dalej sobie poradzisz:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...