Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]MMr

Bobek534

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Na tej stronie do sprawdzania MMr wpisałem swój nick i wyszło mi 1,187 mmr chociaż jestem "unranked" jeszcze. Pewnie tak zawsze jest ale jestem jeszcze ciemny z tym MMr itp. Więc może mi ktoś powiedzieć o co chodzi? I też pisało coś w tym stylu : Świetnie, jesteś ponad tą ligę czy coś takiego.

xh56.png

Pasjonat
Opublikowano

Nie da się sprawdzić prawdziwego mmr, ta stronka (op.gg) to fejk bierze coś randomowego ci daje opartego na twoich ostatnich rankedach. To nie działa i nigdy nie będzie działać dopóki riot nie ujawni w jaki sposób liczy mmr.

.

Opublikowano

Siemano. Na tej stronie do sprawdzania MMr wpisałem swój nick i wyszło mi 1,187 mmr chociaż jestem "unranked" jeszcze. Pewnie tak zawsze jest ale jestem jeszcze ciemny z tym MMr itp. Więc może mi ktoś powiedzieć o co chodzi? I też pisało coś w tym stylu : Świetnie, jesteś ponad tą ligę czy coś takiego.

MMR to jest Twoje ukryte elo,ta stronka pokazuje tylko Twoje przybliżone MMR-jeśli chcesz je sprawdzić to zobacz ile dostajesz za wygrany a ile za przegrany mecz.

Co do unranked to na początku masz 1200 MMR i potem grając rankedy wydziela Cię do dywizji po rozegranych mecz'ach,

Jeśli chcesz coś jeszcze widzieć to pisz ;)

Opublikowano

MMR to jest Twoje ukryte elo,ta stronka pokazuje tylko Twoje przybliżone MMR-jeśli chcesz je sprawdzić to zobacz ile dostajesz za wygrany a ile za przegrany mecz.

Co do unranked to na początku masz 1200 MMR i potem grając rankedy wydziela Cię do dywizji po rozegranych mecz'ach,

Jeśli chcesz coś jeszcze widzieć to pisz ;)

A mam takie pytanie jeszcze. Mój kolega(gold 3) powiedział mi że przed dziesiątym rankedem z tych dziesięciu trzeba usunąć znajomych ze słabą dywizją a zostawić tych gold+, żeby trafić do większej dywizji. Czy to prawda?

xh56.png

Opublikowano

A mam takie pytanie jeszcze. Mój kolega(gold 3) powiedział mi że przed dziesiątym rankedem z tych dziesięciu trzeba usunąć znajomych ze słabą dywizją a zostawić tych gold+, żeby trafić do większej dywizji. Czy to prawda?

Nie,jak chcesz trafić do większej dywizji to musisz grać duo z kolegami z gold'a/platyny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...