Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] zręcznośc-za co odpowiada

lechu228

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar zrobić sobie bodziaka i chce aby miał duże wyniki ze skilli jak i hita, także muszę tobić i zręczność i siłę prawda ?

Opublikowano

Bez zrecznosci sie obejdzie, głównie siła bo zrecznosc odpowiada za uniki ale u bodego akurat to bardzo, ale to bardzo mało daje.

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

harnasiek poczytaj jeszcze.

zręczność daje dmg do skilli, uniki dla każdej postaci dodaje dmg do skilli.

Opublikowano

to co w końcu, bo nie wiem czy wsadzać czy nie ;) Mi też się wydaje, że dodaje dmg do skilli dla każdej postaci.

Opublikowano

No tak jak napisałem, dodaje do dmg każdego skilla w metku dla każdej profesji i postaci.

Wbijaj do broni i tarczy zręczność, to oczywiste.

Opublikowano

harnasiek poczytaj jeszcze.

zręczność daje dmg do skilli, uniki dla każdej postaci dodaje dmg do skilli.

Pierdolisz jak potłuczony, nie wiem gdzie to wyczytałeś ale na pewno na jakimś durnym forum.

Sprawdz to w praktyce, później się udzielaj... moje 6 lat grania w tą gre nie idą na marne, uwierz. Zreczność dmg daje jedynie do hitów daggera i skillu trująca chmura.

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Do hitów daggera? PROSZE CIE SERDECZNIE NIE UDZIELAJ SIE, doucz się jeszcze.

Do dmg hitów dodaje tylko siła, zręczność dla daggera daje tylko do chmury. Nie wygrasz ze mną, gram kiedy tylko był monastyr w metinie. :)

Opublikowano

Zasadzka:

-(atk + (1.2 * atk + number(500, 700) + dex*4+ str*4 )*k)

Szybki Atak:

-(atk + (1.6* atk + number(200,300) + dex*7 + str*7)*k)

Wirujący:

-(2*atk + (0.5*atk + dex*9 + str*7)*k)

Chmurka:

-(lv*2+(atk + str*3 + dex*18)*k)

Następnym razem zanim będziecie się spinać, spójrzcie zwyczajnie w skill_proto ;)

Opublikowano

Pierdolisz jak potłuczony, nie wiem gdzie to wyczytałeś ale na pewno na jakimś durnym forum.

Sprawdz to w praktyce, później się udzielaj... moje 6 lat grania w tą gre nie idą na marne, uwierz. Zreczność dmg daje jedynie do hitów daggera i skillu trująca chmura.

To chyba cos ci sie pomylilo i te 6 lat w inna gre grales bo zrecznosc podwyzsza dmg +daje uniki(dziala jak abs na wszystko hity i skile)

Opublikowano

Wystarczy nakierować na zręczność i Ci pokazuje za co odpowiada. Pozdrawiam

13520668687720801740.jpg

Uliczni rajderzy na swoich rumakach, kaski na głowach, paliwo w bakach.

Opublikowano

A w tej bajce były smoki?

Do autora - dawaj siłe i zręke. Podwyższa dmg skili.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...