Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Pakiet MC UNLIMITED na FiberHost.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to bez limitu to znaczy, ze może wejść nieograniczona liczba ludzi ale wiadomo, ze im więcej tym większe lagi :D

Opublikowano

Haczyk jest taki pisałem do BOK i wybuchła kłótnia dlatego że jest to limitowany pakiet do iluś tam giga i ramu bo mi pisali że jest to nie możliwe aby użyć takiej ilości więc pakiet jest limitowany

585571426179277855228.png

Opublikowano

Dostajesz 64GB RAMu i 5GB dysk SSD. Maksymalnie masz 999 slotów. Osobiście wybrałbym dedyka przynajmniej masz pewność, że jest na nim tylko twój serwer :)

11uz5ao.jpg

Opublikowano

Dostajesz 64GB RAMu i 5GB dysk SSD. Maksymalnie masz 999 slotów. Osobiście wybrałbym dedyka przynajmniej masz pewność, że jest na nim tylko twój serwer :)

Dostajesz 128gb po 1

Sloty mozesz zwiekszyc - piszesz do BOK.

Aktualna próba: Postaw serwer mt2 na vps z ubuntu.

Opublikowano

A żebyś wiedział więcej i nie tworzył nowych tematów.

Powodzenia w tworzeniu serwera :)

Aktualna próba: Postaw serwer mt2 na vps z ubuntu.

Opublikowano

tam masz 5b ramu maszyny tyle co za 50 pln tylko ze jest to 150 i slotow ile chcesz mozesz dac a pluginem to na maszynie mozesz zrobic zadarmo :) czyli +100pln do kieszeni :D

Opublikowano

Powiem tak , tam robia przekrety az glowa mala. Nielimitowany ram ? Pff wchodzac dokladniej w oferte podane jest 64 gb , okej za cene 75 zl to i tak dobrze. Wchodzac na serwer pokazuje 128 gb wtf ? A tak naprawde zuzywa 5 gb max. I do tego procek i3. Kupilem i zaluje , nie daja nawet dostepu do ssh. Zapewnie dziala to w ten sposob iz kilka serwerow jest postawionych ze jak sie wyraze na jednym. Stanowczo odradzam

Opublikowano

@up Po to jest BOK aby się go zapytać. Wiadomości:

Posiada limit ramu 64 GB na jeden serwer. Procesor jaki ma Pan do dyspozycji to 4 rdzenie Intel® Xeon® CPU E5-2620. Nie ma możliwości pozyskania SSH. 1333mhz ddr3

Jest możliwość dokupienia dysku cena wynosi 4 zł - 1gb SSD/HDD Łącze 200mb/s Dostałem info ze dostaje sie 64 gb ramu, a na serwie probnym jest 125 podajze. (chodziło mi o 124 :D) To w koncu ile sie dostaje ramu ?
Konsultant [Opinia konsultanta] 2013-12-16 23:08:12
Ponieważ nie posiada Pan ustawionej żadnej pamięci stąd system może tak pokazywać, jednak są to tylko cyferki w MC. Dostaje Pan fizycznie 64 GB ram. Bedę mieć do dyspozycji 64GB RAM-u i owy procesor na własność?
Konsultant [Opinia konsultanta] 2013-12-16 20:03:40
19.12 będą podane ceny a 20.12 ruszy oferta.
Tak na własność.
Jak widać są limity, lecz niemałe. Nie uważam, że FiberHost jest złym hostingiem, ale nie jest także najlepszym. Uważam, że rozwiałem wasze wszelkie wątpliwości :P

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...