Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xNiqqs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam owy problem , gram sobie na ravia.eu , i dziennie widze pełno botów które zarabiają , i pomyślałem ze co ja będe uczciwie grał skoro inni też bocą a ja się mam męczyć , pobrałem metin2mod z strony [metin2mod.tk] , pobrałem wypakowałem do folderu z Ravią [ na dysku D (mam jeszcze C)] pobrałem potrzebne pliki ' .DLL ' i klikam na plik , metin2mod ( żeby go uruchomić ) klikam i klikam i nic się nie dzieje próbowałem na dysk C wrzucić ale nie pomaga. nie wiem co z tym robić 0 reakcji gdy klikam Może ktoś coś zasugerować ? Bardzo prosze o pomoc :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

dodam iż komputer jest po formacie , tak sprawdzałem :3

TO JA MUSZE POBRAĆ POLSKIEGO METINA ŻEBY GRAĆ NA PRIVACH #CZO ? ;-;

Temat do zamknięcia.

Opublikowano

No kamer mod nie bedzie Ci działać w kliencie ravi bo tam masz wgl inne rozszezenia plików, musisz PL-a pobrać.

Mam jeszcze jeden mały problem sprawdziłem ten poradnik jeszcze raz zrobiłem tak jak kazał ale jak chce się zalogowac na Ravie : " BLĄD ŁĄCZENIA SIĘ Z SERWEREM " co należy zrobić ??

Opublikowano

Mam jeszcze jeden mały problem sprawdziłem ten poradnik jeszcze raz zrobiłem tak jak kazał ale jak chce się zalogowac na Ravie : " BLĄD ŁĄCZENIA SIĘ Z SERWEREM " co należy zrobić ??

Musisz wyciągnąć wyciagnąć i podmienić nowe ip i porty bo pewnie zmienione ^^

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

polecam metina z 2008, plus kamermoda z 2012 gdyż na kamerze 2011 nie działa bo ravia ma pliki z 2k12.

//sposób ryzykowny jeżeli Cie złapią banują również konto globalne (główne).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...