Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Uniwersalny BS edit ASAP.

ASAP.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja go miałem jak jeszcze na G00Dzie go udostepniałem, więc ten BS był już dawno na forum, usunąłem go bo jak ban na konto to po chuj ma być na mpc.

Jednak mam nowe konto to wstawiłem go jeszcze raz.

Opublikowano

Działają, lecz niedokładnie, ale dojdę do tego :O

Niedokładnie, czyli?

Na pierwszy rzut oka kod da się skrócić, np.

SelectedIndex = SelectedIndex.GetText().split(' | ')[0]
		Slot = SelectedIndex

Zupełnie niepotrzebna ta jedna zmienna, dalej nie chce mi się patrzeć, powiedz co z tymi bonami to naprawię.

Opublikowano

Teraz poprawnie działa bonus alternatywny, ale czasem zdarza się tak, że jak wpiszemy w pierwszej tabeli oczekiwany bonus, a w alternatywie nie wpiszemy nic, to może nam ominąć.

Na razie do ogarnięcia tego jeśli ktoś chce TYLKO oczekiwany jeden rezultat proszę o wstawienie ich w 1 jak i 2 tabelce. :)

Opublikowano

Może dlatego:

if ((int(Main2) == 0) and\
                        elif ((int(Main5) == 0) and\
			elif ((int(Main5) != 0) and\

I przez CIebie on to teraz usunie bo nie zna się ani troche na pythonie, jest to gotowiec wgrany.

BS jak BS... jeżeli ktoś zablokuje bs-a to zablokuje i żadna alternatywa nie pomoże, potrzebny tylko spryt.

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

I przez CIebie on to teraz usunie bo nie zna się ani troche na pythonie, jest to gotowiec wgrany.

BS jak BS... jeżeli ktoś zablokuje bs-a to zablokuje i żadna alternatywa nie pomoże, potrzebny tylko spryt.

A Ty wiesz o co chodzi z tą alternatywą?

Coś jak było w moim bs'ie, tylko u mnie to działa normalnie :D

Opublikowano

@Gramma

on widocznie nawet nie wie o co chodzi, nie dyskutuj. Sam chcę do tego wszystkiego dojść, spokojnie. dzieki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...