Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DailyBox

BesieK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Odnośnie właśnie owych boxów. Czy istnieje szansa na zdobycie tych pięknych broni na zawsze? Dropnął mi ostatnio mieczyk na niestety tylko 30 dni 3k sec power i 1k normalnego. Nazywał się ...light (początku nie pamiętam) i generalnie idealnie komponuje się z moim brzydkim strojem i ściąga każdego na strzała, stąd pytanie :D

Piszcie udało się Wam już zdobyć którąś z broni?

Budowniczy
Opublikowano

Mi raz dropnęła taka dobra broń, że każdego na niej jechałem :)

Nazwa długa, nie pamiętam.

Z DailyBoxów wypada czasami taka unikalna broń, poprostu tutaj zależy szczęście według mnie.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Mi raz dropnęła taka dobra broń, że każdego na niej jechałem :)

Nazwa długa, nie pamiętam.

Z DailyBoxów wypada czasa mi taka unikalna broń, poprostu tutaj zależy szczęście według mnie.

Pozdrawiam!

pewnie ci chodzi o Claymore'a ;) potwierdzam jest epicka ;) lootło ci na unlimited?

Budowniczy
Opublikowano

pewnie ci chodzi o Claymore'a ;) potwierdzam jest lewicka ;) lootło ci na unlimited?

Tak to był Claymore :)

Na unlimited mi wtedy dropnęło tak jak mi się przypomina.

Opublikowano

Właśnie słyszałem, że Claymore jest też równie dobry. Pod względem statystyk mój miecz jest słaby tylko i wyłącznie pod range i run speed. Za to nadrabia powerem; 3k sec power i 1k normalny, jak Lucyfer :)

Opublikowano

Właśnie słyszałem, że Claymore jest też równie dobry. Pod względem statystyk mój miecz jest słaby tylko i wyłącznie pod range i run speed. Za to nadrabia powerem; 3k sec power i 1k normalny, jak Lucyfer :)

jakie masz melee?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...