Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem.

patryk2661

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , tak na wstępnie chciałbym powiedziec ze mam 16 lat i ona też , otóż znam taką kolezanke z rok ale tak tylko czesc czesc , od jakies 1.5 tyg piszę z nią cały czas byłem z nią na 3 spacerach ( wczoraj byl trzeci) i już sie z nią przelizałem , mama nawet nie wie ze sie z nią spotykam a my chcemy być razem , powiedziałem jej zeby dała mi jeszcze czas , żebysmy się lepiej poznali a pozniej dopiero cos będzie , takze mam pare dni ale moj problem wygląda tak że nie wiem jak powiedzieć mamie że mam dziewczyne ... jest to dla mnie wstydliwy temat ... prosze pomózcie :D...

btw. nie miałem nigdy laski.

Opublikowano

Sorry, przegapiłem w tym tekście to:

ale moj problem wygląda tak że nie wiem jak powiedzieć mamie że mam dziewczyne ... jest to dla mnie wstydliwy temat ... prosze pomózcie :D...

Po co chcesz mówić o tym mamie? Jeśli Ci zależy, aby mama wiedziała to przyprowadź dziewczynę do domu.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Sorry, przegapiłem w tym tekście to:

Po co chcesz mówić o tym mamie? Jeśli Ci zależy, aby mama wiedziała to przyprowadź dziewczynę do domu.

no to raczej że ja przyprowadze , ale nie teraz jeszcze i co powiem czesc mamo to moją dziewczyna ?

Opublikowano

no to raczej że ja przyprowadze , ale nie teraz jeszcze i co powiem czesc mamo to moją dziewczyna ?

Dokładnie, masz 16 lat i to chyba normalne.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Jeżeli ma 15 lat to niczym się nie przejmuj, wszystko jest legalne. Powiedz normalnie że masz dziewczyne, że ci się bardzo podoba i że jesteście razem, postaw przed faktem dokonanym, nie pytaj o zgodę ;)

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Znasz ją rok, a bliżej znasz 1,5tygodnia. I w co chcesz wtajemniczać matkę? ;> W ten wasz dojrzały i silny związek? xD

Dziś jesteście, jutro może was nie być. Znajdź sobie dupę na dłużej i wtedy martw się o przedstawienie i informowanie matki.

Opublikowano

`W czym problem?

Czyli jesteś wstydliwy ?

Zaufaj mi powiedz normalnie mamie , ona nie będzie zła czy czymś tym w stylu ale będzie uśmiechnięta i ucieszona ;) tak jak ja miałem (miałem) ale mam nową ) nową ) xD

Powiedziałem tak:

JA:Mamo Muszę ci coś powiedziec xD

MAM:NoM?

Ja:Mam Dziewczyne!!!!!

MAM:Naprawdę jak ma na imie?

JA:...

MAM:Jestem dumna z ciebie ;)\

MAM:KUPIĘ CI AUTO!

TO CO NAPISAŁEM HAH xD ale pisałem na szybko więc wątpię żebyś to ogarnął..Z AUTEM to nie prawda xD

Opublikowano

ona ma 16 lat tak jak ja , nie wchodzi o to że coś mi nie pozwoli tylkoże wstydliwy jest to dla mnie temat ,Aika , o to sie nie bój :)

tak naprawdę moim zdaniem ..Żebyś jeszcze poczekał parę dni jeśli będziecie gotowi to i sami się weźmiecie w garść i powiecie w końcu .Mówię ci serio tak naprawdę zrobiłem to co napisałem POWODZENIA NADAL..

Opublikowano

Nie ma co się srać, trzeba działać. Co w tym jest wstydliwego? popęd seksualny ? uczucie jakie do niej czujesz ? mówisz jak jest, krótko i na temat i jesteś szczęśliwym odbiorcą bycia w związku :)

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...