Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Respawn w pojazdach

Konsolowiec2232

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam kilka pytań a mianowicie:

1.Jak po śmierci odrodzić się bezpośrednio w pojezdzie?

2.Dlaczego w bazie po odrodzeniu widać ikonkę np.odrzutowca ale nigdzie w jej pobliżu go nie ma.Są ikonki śmigłowców,quadów,czołgów i one tam rzeczywiście są ale np takiego odrzutowca ni ma :/.

3.Sytuacja podobna do tej w pnkt.2,a mianowicie na poligonie ćwiczebnym,gdzie można przetestować pojazdy i broń tam na pasie startowym są tylko śmigłowce a odrzutowca nie ma.

P.S Sorki za błędy pisane na szybko.Z góry dziękuje za pomoc. :)

P.S2 Gram na PS3,więc nie wiem czy PC-towcy mają podobną sytuację.

Opublikowano

Witam.

Mam kilka pytań a mianowicie:

1.Jak po śmierci odrodzić się bezpośrednio w pojezdzie?

2.Dlaczego w bazie po odrodzeniu widać ikonkę np.odrzutowca ale nigdzie w jej pobliżu go nie ma.Są ikonki śmigłowców,quadów,czołgów i one tam rzeczywiście są ale np takiego odrzutowca ni ma :/.

3.Sytuacja podobna do tej w pnkt.2,a mianowicie na poligonie ćwiczebnym,gdzie można przetestować pojazdy i broń tam na pasie startowym są tylko śmigłowce a odrzutowca nie ma.

P.S Sorki za błędy pisane na szybko.Z góry dziękuje za pomoc. :)

P.S2 Gram na PS3,więc nie wiem czy PC-towcy mają podobną sytuację.

Jeśli odrodzisz się w odrzutowcu to będziesz już w powietrzu, a nie na lotnisku.

Odradzasz się w pojazdach wybierając ikonę pojazdu obok bazy albo punktu.

Zobacz filmiki na youtube.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

A czy jest tryb gry lub mapka,na której każdy "dosiada" odrzutowca i toczone są walki powietrzne?Chodzi mi o to czy coś takiego dostępne jest w podstawce nie w DLC.

Opublikowano

OK dzięki :) A tak poza tematem powie mi ktoś jak używać wyrzutni FIM-92 Stinger bo jej kompletnie nie ogarniam.

Prawym przyciskiem myszy namierzasz (3-4 sekundy) helikopter/odrzutowiec i wystrzelasz lewym przyciskiem myszy.

Edit:

Co do serwera a bitwą powietrzną to wpisz w wyszukiwarkę na battlelogu "Air Superiority".

Zamykam na prośbę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...