Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa karta graficzna , Zasilacz

somkok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! mam dość słaby sprzęt:

Intel Core i3-2100 CPU @ 3.10GHz, 3093 MHz
GA-H61M-S2-B3

DDR3 4GB/1333

Zasilacz dps 350 pb 2c

Granie w kazda gre (cs go / cod 4 / far cry 3 ) na kazdych ustawieniach low / off oraz rozdzielczość 800x600 juz mi się znudzilo

Szukam do tego karty graficznej i zasilacza , tak aby zmieścic się razem do ~450 zł , czy jest wogole taka mozliwosc zeby dzieki tej zmianie będe mogl grac w najnowsze gry chociaz na medium ?

SPRZĘT MOZE BYC UZYWANY

szukalem radeon hd 7770 / 7790 , lecz nie wystarczy mi wtedy na zasilacz :(

Gdyby jednak nie było nic ciekawego za ta cene , to pytanie mam czy mozna znalezc jakiegos uzywanego xboxa , takiego nadajacego sie do nowszych gier ? takich jak np gta 5

Opublikowano

No to chyba będe zmuszony kupic tego radeona , na innych forach tez o nim pisza.

Czy na takim sprzęcie nowsze gry będa mi chodzily na medium? czy nie będe musial wylaczac anti aliasingu i innych opcji?

Opublikowano

No to chyba będe zmuszony kupic tego radeona , na innych forach tez o nim pisza.

Czy na takim sprzęcie nowsze gry będa mi chodzily na medium? czy nie będe musial wylaczac anti aliasingu i innych opcji?

Jakie nowsze gry?

Battlefield 4 na średnich powinien pójść.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

ok , dzięki za szybka pomoc :) z zakupami poczekam jeszcze 3 dni , czyli temat mozna zamknąć , jezeli ktos by mi chcial jeszcze cos polecic to na priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...