Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Lulu vs. Graves

BoskiHenio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Posiadam obecnie skórkę na Lulu Szelmowską, bardzo lubie nią grac i spodobała mi się też nowa, zimowa skórka na nią.
Mimo to podoba mi się również Basenowy Graves a dysponuję tylko 1900rp. Moje pytanie jest takie:
Czy Ty- jako gracz wolałbyś kupić 2 skórkę na Lulu czy też może była by to skórka na Gravesa?

Graves:

gppss.jpg

Lulu:

Lulu_WinterWonder_Comic.jpg

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Skin dla Lulu jest super, ale biorąc pod uwagę, że masz już na nią jednego skina, możesz kupić sobie na Gravesa - ten też ładnie prezentuje się w arcie jak i w grze.

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Opublikowano

Po h** kupować 2 skórki do tej samej postaci jak ci zalezy na tym nowym skinie do lulu i basenowym to oddaj staty skin kup ten nowy i kup tez basonewego i tyle :)

Opublikowano

Po h** kupować 2 skórki do tej samej postaci jak ci zalezy na tym nowym skinie do lulu i basenowym to oddaj staty skin kup ten nowy i kup tez basonewego i tyle :)

Geniuszu jakbym miał żetony to nie pisałbym na forum i czekał na twoje durne wypociny tylko wymieniłbym skin do lulu i kupił inny.

Dziękuje za pozostałe sugestie.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Pool Party Graves - ładny art, świetne animacje, epicko się w grze prezentuje .

Opublikowano

Jeżeli aż tak podoba Ci się ten skin do Lulu, a stary już Ci się poprostu znudził to zakup nowy, natomiast jeżeli w dalszym ciągu skin który posiadasz Ci się podoba bierz do Graves'a.

Ja brałbym do Gravesa, według mnie lepiej się prezentuje.

Opublikowano

szczerze glupio kupywac 2 skorke do tego samego champa, ale jakbym byl na twoim miejscu kupil by do gravesa bo do lulu juz bym mial

x

Opublikowano

Weź do Graves'a. Sama mam dwie skórki do Sony i Orianny, nie żałuję, bo ładne skiny, ale dylematy, którą grać. Co do Lulu, mam do niej trenerka smoków - jakoś tak, również chciałam kupić śnieżynkę, ale zrezygnowałam, ponieważ mam już jedną do niej, poza tym na Art ładnie wygląda, w grze tak sobie, zmiana skilli taka sobie :p

Opublikowano

Ahri:

-przyciągnięcie

-sailent

-true DMG

-range

-wysokie przeliczniki

-mocne combo

-3x dash

-mobilna

-mechanizm escape

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...